Για πρώτη φορά, μετά από αρκετά καλοκαίρια, τα εισιτήρια διαρκείας παρουσιάζουν αυξητική τάση σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.
Με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από την ΠΑΕ ΑΕΚ, με τις ως τώρα ανανεώσεις να φτάνουν στον εντυπωσιακό αριθμό των 2.500! Είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος της Ένωσης φέτος είναι απολύτως ικανοποιημένος, τόσο με τις προσθήκες που έγιναν, και όσες… προσμένουμε να γίνουν, όσο και με την προοπτική της Αγιά Σοφιάς, που πλέον μετράμε λίγες ημέρες για την έναρξη των έργων, ενώ και η πιθανότητα επιστροφής της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ σαφέστατα δημιουργεί ένα ξεχωριστό κίνητρο.
Όπως ήδη αναφέρθηκε, για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας παρουσιάζει αυξητική τάση σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη σεζόν. Τι εννοούμε; Εν αντιθέσει με το εντυπωσιακό καλοκαίρι της Γ’ Εθνικής, σε όλα τα επόμενα, μέχρι και πέρσι, υπήρχε μείωση -έστω μικρή- σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη σεζόν. Το φετινό, όμως, καλοκαίρι μοιάζει να είναι το καλοκαίρι της…επιστροφής, αφού υπάρχει πολύ μεγάλη αύξηση.
Για την ακρίβεια, στις μέχρι τώρα ανανεώσεις, ο ρυθμός σε σχέση με την ίδια ακριβώς περσινή μέρα, τρέχει με αύξηση σε ποσοστό 33%! Υπενθυμίζεται, βεβαίως, ότι η προθεσμία των ανανεώσεων για τους περσινούς κατόχους διαρκείας ολοκληρώνεται στις 15 Ιουλίου (το μεθεπόμενο Σάββατο), ενώ από τις 20 Ιουλίου έως τις 18 Αυγούστου όλες οι θέσεις ελευθερώνονται και είναι διαθέσιμες για νέους κατόχους.
“Φεύγουν” τα διαρκείας, μεγάλη αύξηση σε σχέση με πέρσι
- Advertisment -

