Αυτή είναι η ενδεκάδα της ΑΕΚ

Με πολλές αλλαγές θα αγωνιστεί στον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα η ΑΕΚ εν όψει και του τελικού κυπέλλου που θα γίνει το Σάββατο.

Με τους Αϊντάρεβιτς και Μπακασέτα να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα, τους Πέκχαρτ-Αλμέιδα δίδυμους πύργους μπροστά και με σύστημα 4-4-2 παρατάσει ο Μανόλο Χιμένεθ την Ένωση στο αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ. Ο Μπάρκας επέστρεψε κάτω από την εστία, ο Μπακάκης ξεκινάει από τα δεξιά της άμυνας, ο Βινίσιους από τα αριστερά, ενώ αμυντικό δίδυμο είναι οι Τσιγκρίνσκι και Κολοβέτσιος. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Αϊντάρεβιτς και Σιμόες, δεξιά της επίθεσης ο Βάργκας, αριστερά ο Μπακασέτας, ενώ επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Πέκχαρτ και Αλμέιδα.

Αναλυτικά η ενδεκάδα:

Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Βινίσιους, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Βάργκας, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Πέκχαρτ.

πας αεκ

Θοδωρής Μιμίκος
Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -