Νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές προσφέρουν οι “κιτρινόμαυροι” στον Πέτρο Μάνταλο προκειμένου να τον “δέσουν” στην ομάδα.
Ο Μάνταλος έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα από Ευρωπαϊκούς συλλόγους και η επιθυμία του να αγωνιστεί στο εξωτερικό φέρνει την ΑΕΚ στο σημείο να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.
Σύμφωνα με την «Real News» η ΑΕΚ θα προσφέρει στον Μάνταλο επιμήκυνση συμβολαίου για τουλάχιστον δύο χρόνια -το 2019 λήγει το συμβόλαιό του- και αύξηση αποδοχών από τις 300.000 ευρώ που αμείβεται αυτή την στιγμή. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα συζητήσουν και για αναπροσαρμογή της ρήτρας μη θέλοντας όμως να σταθούν εμπόδιο σε περίπτωση που φτάσει καλή πρόταση στα γραφεία της ομάδας για τον Μάνταλο.
Δένει τον αρχηγό η ΑΕΚ
- Advertisment -

