Ο 30χρονος εξτρέμ της ΑΕΚ επιστρέφει στην Εθνική ομάδα μετά από απουσία ενάμιση χρόνου- Γίνεται «κιτρινόμαυρη» η Εθνική!
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου τους τελευταίους μήνες με την φανέλα της Ένωσης δεν έμειναν απαρατήρητες από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής, Μίκαελ Σκίμπε. Ο 52χρονος τεχνικός που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και είδε από κοντά την εξαιρετική εμφάνιση του Λάζαρου, παρακολουθούσε τον παίκτη τον τελευταίο μήνα για να πάρει τελικά την απόφαση να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τα παιχνίδια με την Κύπρο και το Γιβραλτάρ. «Μέσα» και οι Ανέστης, Μάνταλος και Μπακασέτας, με την Εθνική να έχει έντονο το κιτρινόμαυρο χρώμα.
Η αποστολή:
Καρνέζης, Καπίνο, Ανέστης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος, Ρέτσος, Σταφυλίδης, Τοροσίδης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Μανιάτης, Ζέκα, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Φορτούνης, Δώνης, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Διαμαντάκος, Γιαννιώτας, Μάνταλος.
Επιστροφή Λάζαρου στην Εθνική
- Advertisment -

