Αρχική / Αρχική Σελίδα / «Η καλύτερη πρόταση στον Σκόκο είναι της ΑΕΚ»

«Η καλύτερη πρόταση στον Σκόκο είναι της ΑΕΚ»

Σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο η Ένωση είναι αυτή που κατέθεσε την καλύτερη πρόταση στον Σκόκο, ξεπερνώντας οικονομικά τις υπόλοιπες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

Το προβάδισμα της ΑΕΚ, έναντι των υπόλοιπων ενδιαφερόμενων αποκάλυψε δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού «lt3.com.ar» που τόνισε ότι ο «Δικέφαλος» κατέθεσε την καλύτερη προσφορά στον Αργεντινό στράικερ. Ο Σκόκο θα έχει αποφασίσει το μέλλον του μετά το παιχνίδι της Νιούελς με τη Γοδόι Κρους που θα διεξαχθεί στις 25 Ιουνίου που θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ο συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός ανέφερε τα εξής: «Η πρόταση της ΑΕΚ είναι καλύτερη από εκείνες των Ιντεπεντιέντε και Σαν Λορέντζο».

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Αγγελόπουλος: «Στόχος είναι να… χτιστεί νέο μπασκετικό κοινό πέρα από τη βάση οπαδών που υπάρχει αυτή τη στιγμή» (pics)

Ο διοικητικός ηγέτης της «Βασίλισσας», Μάκης Αγγελόπουλος, βρέθηκε σήμερα το πρωί σε ένα σεμινάριο του …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com