Θέμα στη Γαλλία ο Κλωναρίδης

Η περίπτωση Κλωναρίδη έγινε θέμα και στη Γαλλία, στη χώρα όπου είχε φύγει από την ΑΕΚ για να αγωνιστεί στη Λανς και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει εκ νέου στην ομάδα που τον ανάδειξε ποδοσφαιρικά.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την sportime  o δημοσιογράφος που ασχολείται με τις μεταγραφές στη Γαλλία έγραψε στο twitter ότι ο παίκτης θα φύγει από την Λανς  με την Ένωση να δίνει το ποσό τον 200.000 ευρώ.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα αυτό ίσως να λήξει και αύριο με τον παίκτη να υπογράφει λογικά για 3 χρόνια στην Ένωση. Οι κιτρινόμαυροι τρέχουν την περίπτωση του με σκοπό να προλάβει ο παίκτης να πάει στη προετοιμασία της ομάδας στη Πολωνία αρχές Ιουλίου.

Συντακτική ομάδα AEK PASSION
Συντακτική ομάδα AEK PASSIONhttps://www.aekpassion.gr
Το ⁦AEKPASSION.gr⁩ ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2016 και καθιερώθηκε στο κιτρινόμαυρο κοινό για όλα τα θέματα που αφορούν την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως! Με αφοσίωση και βασικότερο το πάθος για την ΑΕΚ, σας προσφέρονται καθημερινή αρθρογραφία, ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -