Αρχική / Αρχική Σελίδα / Πληρώνουν για την μηδενική ασφάλεια του Τελικού

Πληρώνουν για την μηδενική ασφάλεια του Τελικού

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ καλούνται να πληρώσουν το ποσό των 66.220 ευρώ στην εταιρεία σεκιούριτι που είχε αναλάβει την ομαλή διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο τελικός της 6ης Μαΐου έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο λόγω των επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν ανάμεσα στους χούλιγκανς των δύο ομάδων και η εταιρεία σεκιούριτι ζητάει να χρυσοπληρωθεί! Μάλιστα πριν λίγες μέρες στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΚ πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ και μόλις ενημερώθηκε το ποσό -66.220 ευρώ- που καλούνται να πληρώσουν οι δύο ΠΑΕ έγινε έξω φρενών.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει το έγγραφο που έστειλε η εταιρεία σεκιούριτι στην Ομοσπονδία: Χρησιμοποιήθηκαν 293 φύλακες που προσήλθαν με λεωφορείο από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και το κόστος για τον καθένα ήταν 140 ευρώ (συνολικά 41.029 ευρώ).

Επίσης την ημέρα του τελικού απασχολήθηκαν 48 παρκαδόροι, που επίσης κοστολογούνται 140 ευρώ έκαστος (συνολικά 6,720 ευρώ). Από εκεί και πέρα ο υπεύθυνος επικοινωνίας και συντονισμού που κοστολογείται στις 10.000 ευρώ (μαζί με έξοδα μετακίνησης τρεις φορές για Βόλο-Αθήνα), ενώ για εκπαιδευόμενο συνοδό ασφαλείας διατέθηκαν 1.700 ευρώ. Τέλος οι στατικές φυλάξεις ξεκίνησαν τρεις ημέρες πριν τη διεξαγωγή του τελικού κι ολοκληρώθηκαν την ημέρα του αγώνα. Φυλάσσονταν διάφορα σημεία του γηπέδου και κόστισαν 777 ώρες Χ 8,7 ευρώ= 6,760 ευρώ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ενώ οι σεκιούριτι του τελικού κόστισαν 140 ευρώ ο καθένας, οι ΠΑΕ στα ντέρμπι πληρώνουν 45 ευρώ το άτομο, όταν μάλιστα συνεργάζονται με τους καλύτερους άντρες ιδιωτικής ασφάλειας.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Η “Αγια Σοφιά-OPAP Arena” από ψηλά (vid)

Εντυπωσιακά πλάνα με drone πάνω από το ΝΑΟ της ΑΕΚ. Δείτε το βίντεο:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com