Αρχική / Αρχική Σελίδα / Χιμένεθ: «Χαρούμενος αν αντιμετωπίσουμε τη Σεβίλλη στους ομίλους του Champions League»

Χιμένεθ: «Χαρούμενος αν αντιμετωπίσουμε τη Σεβίλλη στους ομίλους του Champions League»

Την επιθυμία να συναντήσει την Σεβίλλη στους ομίλους του Champions League τόνισε ο Μανόλο Χιμένεθ στο ραδιόφωνο της Marca , μίλησε και για το δύσκολο ευρωπαϊκό έργο της ΑΕΚ, αλλά και την σχέση του με τον ισπανικό σύλλογο.

Ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε το δύσκολο έργο της ομάδας του στην Ευρώπη, τονίζοντας πως το ιδανικό σενάριο θα ήταν να αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη στους ομίλους της διοργάνωσης και όχι νωρίτερα.

«Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο ποδόσφαιρο, αλλά η Σεβίλλη είναι μια ισχυρή ομάδα και δεν θα ήθελα να αναμετρηθούμε με αυτούς στα προκριματικά, επειδή θέλω να προκριθεί η ομάδα μου, αλλά θέλω να προκριθεί και η Σεβίλλη. Αυτός που θα υποφέρει σε τέτοια περίπτωση, θα είναι η καρδιά μου», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ και συνέχισε: «Θα ήθελα να κάνουμε μια καλή πορεία αλλά θα είναι αρκετά δύσκολο γιατί οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στα προκριματικά είναι πολύ δυνατές. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε δύο προκριματικούς γύρους για να φτάσουμε στους ομίλους και αν συμβεί αυτό, μετά θα είμαι χαρούμενος να κληρωθούμε με την Σεβίλλη».

Σχετικά με AEK PASSION

Ελέγξτε επίσης

Μπάνκι: « Με περίμεναν στη γωνία…»

Μια μέρα μετά το φινάλε της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, ο Λόύκα Μπάνκι μίλησε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com