Αρχική / Αρχική Σελίδα / Αλμέιδα: “Θέλουμε να κρατάμε την μπάλα και να επιβάλουμε το παιχνίδι μας”

Αλμέιδα: “Θέλουμε να κρατάμε την μπάλα και να επιβάλουμε το παιχνίδι μας”

Ο Ούγκο Αλμέιδα σε συνέντευξή του σε ρωσικό μέσο μίλησε για το παιχνίδι της Τρίτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Ένωσης,ο οποίος χθες χειροκροτήθηκε από τον κόσμο στο γήπεδο για την μαχητικότητά που έδειξε,μίλησε στο sports.ru για την δυσκολία των δύο παιχνιδιών με την ΤΣΣΚΑ.

Διαβάστε παρακάτω τα όσα είπε:

«Θα παίξουμε με έναν σοβαρό αντίπαλο, που είναι δύσκολο να τον αποκλείσεις. Δεν ξέρω ποιος είναι το φαβορί. Για μας θα είναι δύο πολύπλοκα παιχνίδια και θα συναντηθούν δύο αξιόλογες ομάδες. Εμείς θέλουμε να κρατάμε την μπάλα και να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Ωστόσο, γνωρίζουμε πως η ΤΣΣΚΑ δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να επιτεθείς. Οι Μοσχοβίτες έχουν παίκτες με εμπειρία, ο τερματοφύλακας και οι αμυντικοί παίζουν πολλά χρόνια μαζί. Θα προτιμούσα το πρώτο παιχνίδι να γινόταν στη Μόσχα, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε προβάδισμα στην έδρα μας. Είναι δεδομένο πως η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ δυνατή»

Σχετικά με Αλεξάνδρα Καρδαμήλα

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996.Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κομοτηνή,όπου σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Μεγαλώνοντας σε μία ΑΕΚτζήδικη οικογένεια δεν άργησε να περαστεί το "μικρόβιο"της ΑΕΚ και στην ίδια.Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το αθλητικό ρεπορτάζ ερασιτεχνικά,σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κομοτηνής και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της το ΑΕΚ Passion,στο οποίο γράφει την ειδησιογραφία και αρθρογραφεί.Επίσης,στο ΑΕΚpassion Radio θα την ακούσετε κάθε Παρασκευή στην Εκπομπή "Λίγο πριν την σέντρα" στο ρεπορτάζ του γυναικείου και ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Ο Βεργέτης σφυρίζει την Κυριακή στο Χαριλάου

Ο διαιτητής από την Αρκαδία θα διευθύνει το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη – …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *