Αρχική / Αρχική Σελίδα / Επανέρχεται για Κονέ η ΑΕΚ

Επανέρχεται για Κονέ η ΑΕΚ

Η Ένωση κοιτάζει την περίπτωση του 30χρονου μέσου της Ουντινέζε, ο οποίος παραμένει στη μεταγραφική της λίστα.

Το ενδιαφέρον για τον Παναγιώτη Κονέ κρατάει ζεστό η ΑΕΚ που επανέρχεται για τη περίπτωσή του. Ο Έλληνας διεθνής μετά το ανεπιτυχές πέρασμά του από τη Φιορεντίνα επιστρέφει στην Ουντινέζε, ψάχνοντας παράλληλα τον επόμενο σταθμό στη καριέρα του. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογο, όμως πρόθεση και των δύο πλευρών είναι να αποχωρήσει από την ομάδα.

Το μεγάλο ατού του Κονέ είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις στην επίθεση, αφού μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιτελικός μέσος, όσο και εξτρέμ. Αυτή τη περίοδο περνάει τις διακοπές του στην Ελλάδα, κάτι που κάνει πιο εύκολη την επικοινωνία μεταξύ της ΑΕΚ και του παίκτη.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Στη διάθεση του κόσμου της Ένωσης τα ειστήρια για το μεγάλο ντέρμπι. Η ανακοίνωση της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *