Αρχική / Αρχική Σελίδα / Θα ψαχτεί για το δίδυμο Σκόκο-Αραούχο η ΑΕΚ!

Θα ψαχτεί για το δίδυμο Σκόκο-Αραούχο η ΑΕΚ!

Το μεγάλο μπαμ θα προσπαθήσει η ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι επιχειρώντας να φέρει στην ομάδα ΚΑΙ τον Σκόκο ΚΑΙ τον Αραούχο.

 

Ο Νάτσο Σκόκο είναι η μεγάλη καψούρα των οπαδών της Ένωσης από τότε που αποχώρησε από την ομάδα πριν από 6 χρόνια. Μέχρι να έρθει ο Αραούχο δεν υπήρχε άλλος παίκτης που μπορούσε να συγκριθεί με τον Αργεντινό παικταρά και γι αυτό έμεινε στις καρδιές των οπαδών. Με την έλευση του Σέρχιο Αραούχο ο κόσμος είδε έναν «νέο Ντέμη» στο πρόσωπό του και αμέσως τον λάτρεψαν και για την απόδοσή του στο γήπεδο, αλλά και για τον χαρακτήρα του.

Ο «Ελ Τσίνο» έδειξε να δένεται αμέσως με τον κόσμο της ΑΕΚ και η παραμονή του Αργεντινού στράικερ έγινε λαϊκή απαίτηση. Η διοίκηση κάνει τα πάντα για τον κρατήσει για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι ρευστά και η Λας Πάλμας έχει καλέσει τον παίκτη να βρίσκεται στην προετοιμασία της ομάδας. Ωστόσο, εάν δεν πείσει με την απόδοσή του δεν αποκλείεται είτε να δοθεί εκ νέου δανεικός, είτε να παραχωρηθεί οριστικά από την ισπανική ομάδα.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τον Αύγουστο και η Ένωση θα πρέπει να έχει αποκτήσει σίγουρα έναν επιθετικό μέχρι εκείνη τη χρονική περίοδο. Ο Σκόκο έκανε μια καλή σεζόν με τη φανέλα της Νιούελς, η οποία αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα. Η περίπτωσή του δείχνει πιο εφικτή από κάθε άλλη μεταγραφική περίοδο, παρ’ όλα αυτά παραμένει μια δύσκολη και ιδιαίτερη περίπτωση. Η διοίκηση έχοντας κάνει αρκετά λάθη το περασμένο καλοκαίρι στον μεταγραφικό σχεδιασμό σίγουρα είναι πιο έμπειρη και θα προσπαθήσει να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Σιμάνσκι: «Όνειρό μου να παίξω με την ΑΕΚ στο Champions League, είμαστε μια μεγάλη οικογένεια»

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για την ΑΕΚ του παρόντος και του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *