Αρχική / Αρχική Σελίδα / Ισπανικό δημοσίευμα: «Κοντά στην Εσπανιόλ ο Ντίντακ»

Ισπανικό δημοσίευμα: «Κοντά στην Εσπανιόλ ο Ντίντακ»

Ο αριστερός μπακ της Ένωσης που δείχνει πως δεν επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα έχει ελκύσει το ενδιαφέρον της Εσπανιόλ.

Η ισπανική ομάδα φαίνεται πως ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Ντίντακ που αυτή τη στιγμή δείχνει «τελειωμένος» από την ΑΕΚ, καθώς έκανε νερά για την ανανέωση του συμβολαίου του. Συγκεκριμένα, ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ντίντακ βρίσκεται κοντά στην Εσπανιόλ, μετά την αποχώρηση του Ντουάρτε. Ωστόσο, ξεχνούν πως ο Ισπανός μπακ της Ένωσης δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, αφού η ΑΕΚ θα ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης.

Για να αποχωρήσει ο Ντίντακ από την ομάδα θα πρέπει να φέρει πρόταση που θα ικανοποιήσει οικονομικά την ΑΕΚ, ενώ σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφεθεί ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι. Από την Ένωση έχει διαρρεύσει πως εάν δεν συμμορφωθεί ο παίκτης θα τον αφήσει για ένα χρόνο στην εξέδρα στέλνοντας μήνυμα προς όλους τους παίκτες πως κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα και αυτή είναι που θα αποφασίζει το μέλλον τους, εφόσον φυσικά δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Ανοίγει σήμερα το Μουσείο της ΑΕΚ!

Μία ακόμη ιστορική στιγμή στο «ιωβηλαίο» των 100 χρόνων ιστορίας της θα βιώσει η «Ένωση», …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *