Ο Λιβάια πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό όπου πέρασε σαν αλλαγή, ωστόσο και πάλι δεν κατάφερε να σκοράρει….
Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:
Το πιο σημαντικό στο σημερινό παιχνίδι και με τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν ήταν να πάρουμε τη νίκη και το μυαλό μας τώρα είναι στο παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ. Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι. Είναι σημαντικό να μείνουμε στην Ευρώπη, να μπούμε στους ομίλους, με καλές ομάδες και εκεί θα δώσουμε την προσοχή μας για να τα καταφέρουμε και για την ομάδα και τους οπαδούς μας.
Είναι λογικό που με ρωτάτε για το αν έχω άγχος για το πότε θα σκοράρω. Είμαι στράικερ και η δουλειά μου και η αποστολή μου είναι να πετυχαίνω γκολ.
Είναι κάτι που το θέλω πολύ και νιώθω ότι έρχεται η ώρα μου. Δουλεύω πολύ, έχω δουλέψει πολύ, έχω προσπαθήσει πολύ. Τα μέχρι τώρα παιχνίδια ήταν δύσκολα, όπως με την ΤΣΣΚΑ, που ήταν μια έμπειρη ομάδα. Δεχθήκαμε τρία γκολ από στημένες φάσεις. Από εδώ και πέρα θα έχω τον χρόνο και ελπίζω να καταφέρω να σκοράρω.

