Με τις γνωστές απουσίες η προπόνηση της Τετάρτης

Με τις γνωστές απουσίες των τραυματιών Βασίλη Λαμπρόπουλου και Γιώργου Γιακουμάκη, αλλά και των διεθνών ολοκληρώθηκε η προπόνηση  στα Σπάτα την Τετάρτη για την ομάδα της ΑΕΚ

Για την Πέμπτη είναι προγραμματισμένο φιλικό  με την Καλλιθέα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, κεκλεισμένων των θυρών στις 19.30, με τον Μανόλο Χιμένεθ, να έχει την ευκαιρία να βγάλει ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.

Μιχάλης Μικελλής
Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -