Αμφίβολοι για το ματς της Κυριακής με τη Λάρισα είναι οι Σιμόες και Γαλανόπουλος, καθώς ο μεν πρώτος ένιωσε ενοχλήσεις, ενώ ο δεύτερος απουσίασε λόγω ίωσης.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τον Αντρές Σιμόες να αισθάνεται ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό. Αυτόματα σημαίνει πως η συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΛ, δείχνει αμφίβολη, ενώ το Σάββατο θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Πορτογάλου από το ιατρικό τιμ. Επίσης απρόοπτο προέκυψε και με τον Κώστα Γαλανόπουλο, που απουσίασε λόγω ίωσης του αναπνευστικού.
Στα ευχάριστα, της σημερινής προπόνησης είναι ότι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος άρχισε πλέον να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, αφού ακολούθησε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ατομκό. Ατομικό επίσης συνέχισαν οι τραυματίες Γιακουμάκης και Μπάρκας.
Η προετοιμασία της Ένωσης θα ολοκληρωθεί με προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου στα Σπάτα (18.15).
Προβλήματα για Σιμόες-Γαλανόπουλο.
- Advertisment -

