Ουρές σχηματίστηκαν σήμερα το πρωί έξω από το τμήμα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας πριν καν ανοίξουν τα γραφεία,αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την συμπαράσταση του κόσμου προς την ομάδα.
Πολλά έχουν ειπωθεί για την αμέριστη αγάπη των Ενωσιτών,αλλά αυτό που συμβαίνει φέτος,μέχρι στιγμής,ξεπερνά κάθε άλλη χρονιά.Δεδομένης της χρονικής στιγμής,με την θερμοκρασία να “χτυπάει” κόκκινο και το ημερολόγιο να γράφει 8 Ιουλίου οι ρυθμοί διάθεσης των διαρκείας ακολουθούν αύξουσα πορεία.
Για να προστεθεί σε όλο αυτό το κλίμα,αλλά και για να το επιβεβαιώσει,ξεκίνησε η σημερινή ημέρα.Ήταν νωρίς το πρωί όταν 50 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στα γραφεία των εισιτηρίων για να τα ανανεώσουν.Μόνο την πρώτη ώρα ανανεώθηκαν 100 κάρτες.
Η εξυπηρέτηση πηγαίνει καλά και όλο το προσωπικό δουλεύει σε έντονους ρυθμούς,προκειμένου να εξυπηρετήσει τον κόσμο που περιμένει στις ουρές.Για σήμερα,το τμήμα των εισιτηρίων θα δουλεύει μέχρι τις 14:00 και η καταλυτική ημερομηνία για τις ανανεώσεις των διαρκείας είναι το ερχόμενο Σάββατο στις 15 Ιουλίου.Από τις 20 Ιουλίου θα ξεκινήσει η ελεύθερη αγορά των διαρκείας.
Τρέλα-Δίψα για τους Ενωσίτες! (φώτο)
- Advertisment -




