Αρχική / Αρχική Σελίδα / Τσόσιτς: “Είναι η ευκαιρία μας!Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό”

Τσόσιτς: “Είναι η ευκαιρία μας!Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό”

Ο Ούρος Τσόσιτς,μιλώντας στην εφημερίδα LIVE SPORT,δήλωσε την πίστη του για νίκη στο ντέρπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.Επίσης,τόνισε το γεγονός ότι για πρώτη φορά φέτος η Ένωση θα έχει δίπλα σε εντός έδρας παιχνίδι τον κόσμο της.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σέρβου αμυντικού παρακάτω:

«Νομίζω ότι είναι η ευκαιρία μας. Αν παίξουμε όπως με τη Ριέκα, αν παρουσιαστούμε με την ίδια σοβαρότητα και αποφασιστηκότητα, τότε πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το αν φοβάται κάτι από τους αντιπάλους του:«Όχι δεν φοβάμαι. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, έμαθα πράγματα για την ΑΕΚ την ιστορία της και τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σε αυτό το παιχνίδι θα έχουμε επιτέλους τη συμπαράσταση των οπαδών μας σε εντός έδρας ματς. Την Κυριακή μας βοήθησαν πολύ. Έχω παίξει στη Σερβία ντέρμπι με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, κόντρα στην Παρτιζάν, οπότε ξέρω από πρώτο χέρι τι σημαίνει ντέρμπι. Δεν θα είναι κάτι νέο για μένα. Η ατμόσφαιρα θα είναι ίδια. Ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο και με τη βοήθεια του κόσμου, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε. Και θα τους κερδίσουμε».

Σχετικά με Αλεξάνδρα Καρδαμήλα

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996.Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κομοτηνή,όπου σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Μεγαλώνοντας σε μία ΑΕΚτζήδικη οικογένεια δεν άργησε να περαστεί το "μικρόβιο"της ΑΕΚ και στην ίδια.Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το αθλητικό ρεπορτάζ ερασιτεχνικά,σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κομοτηνής και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της το ΑΕΚ Passion,στο οποίο γράφει την ειδησιογραφία και αρθρογραφεί.Επίσης,στο ΑΕΚpassion Radio θα την ακούσετε κάθε Παρασκευή στην Εκπομπή "Λίγο πριν την σέντρα" στο ρεπορτάζ του γυναικείου και ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Η Παρακάμερα της αναμέτρησης ΑΕΚ-Άρης (vid)

Δείτε μέσα από το βίντεο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ το τελετουργικό με το επετειακό κορεό των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *