Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / 1.000 «μαγικά χαρτάκια» μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα!

1.000 «μαγικά χαρτάκια» μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα!

Απίστευτη δίψα των Ενωσιτών για την μεγάλη ρεβάνς με τους Σκωτσέζους.

Μπορεί πριν από μόλις λίγη ώρα η ΠΑΕ ΑΕΚ να ανακοίνωσε την διάθεση των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό με την Σέλτικ, οι φίλοι της Ένωσης όμως δείχνουν με το… καλημέρα πόσο ανυπομονούν για την ερχόμενη Τρίτη, την ημέρα του παιχνιδιού.

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα λοιπόν, έχουν «φύγει» 1.000 εισιτήρια και εννοείται πως ο… πανζουρλισμός συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει πολύ μεγάλη ζήτηση, με τους Ενωσίτες να περιμένουν στη… σειρά για να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους σ’αυτή την πολύ μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού Σταδίου.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Επιστρέφουν εποχές 2006 στο ΟΑΚΑ!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ύστερα από περίπου 12 χρόνια έλαβε μια σημαντική πρωτοβουλία για τον καθ’ …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com