Απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που συνάντησε στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Ούρος Τσόσιτς σε δηλώσεις του στο “fudbal.hotsport.rs”.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Πραγματικά, αισθάνομαι πολύ άνετα στην Αθήνα από την πρώτη μέρα. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εξαιρετική και αυτό με κάνει να δουλεύω περισσότερο, για να γίνομαι συνεχώς όλο και καλύτερος».
Για την αποχώρησή του από την Έμπολι:
«Ζήτησα να φύγω, γιατί πίστευα ότι υπάρχει μία μεγάλη πρόκληση, σε υψηλότερο επίπεδο. Η υποδοχή από όλους ήταν άψογη».
Για τα ματς με την ΤΣΣΚΑ:
«Οι Ρώσοι ήταν ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο, καθώς ανήκουν στην ευρωπαϊκή ελίτ. Είναι μια μεγάλη και καλά συντονισμένη ομάδα, με παίκτες, που παίζουν για χρόνια μαζί, και τιμώρησαν τις γκάφες μας. Η ΑΕΚ, βέβαια, έχει ποιότητα ατομικά, αλλά, πάντα, οι νέοι παίκτες χρειάζονται περισσότερο χρόνο, για να δουλέψουν οι… μηχανές σε πλήρη ταχύτητα».
Για τη νέα σεζόν:
«Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα και όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Οι φιλοδοξίες μας για τη νέα σεζόν είναι πολύ υψηλές. Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν, επίσης, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Θα δούμε. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον».
Tσόσιτς: Αισθάνομαι πολύ άνετα στην Αθήνα
- Advertisment -

