Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / 2 ακόμη φιλικά για την Βασίλισσα με Ιωνικό και ΠΑΟ

2 ακόμη φιλικά για την Βασίλισσα με Ιωνικό και ΠΑΟ

Η προετοιμασία της «Βασίλισσας» εν όψει της νέας απαιτητικής αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας της προετοιμασίας προστέθηκαν ακόμη δύο φιλικές αναμετρήσεις στην «ατζέντα» του Ηλία Παπαθεοδώρου. Η ΑΕΚ πρόκειται ν’ αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ, σε -κεκλεισμένων των θυρών- αναμετρήσεις, τον Ιωνικό Hellenic Coin και (ξανά) τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, το επικαιροποιημένο πρόγραμμα των φιλικών, που απομένουν:

Αύριο (Σάββατο, 12/09, «Ανδρέας Παπανδρέου»), Περιστέρι – ΑΕΚ, Τετάρτη (16/09, ΟΑΚΑ), ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, Πέμπτη (17/09, ΟΑΚΑ), ΑΕΚ – Ιωνικός Hellenic Coin, Σάββατο (19/09, ΟΑΚΑ), ΑΕΚ- Παναθηναϊκός.

 

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη, ασχολούμαι με την φωτογραφία και το βίντεο, στα οποία θέλω να εδραιωθώ επαγγελματικά. Όμως στο αίμα μου υπάρχει και ένα άλλο "μικρόβιο". Αυτό της δημοσιογραφίας. Mε ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο το 2004 και από τότε και αυτό το "μικρόβιο" μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Από το 2018, άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά γράφοντας σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, αποτελεί κάτι το ξεχωριστό.

Ελέγξτε επίσης

Με Άρη Νικαίας για το 2×2

H εμφατική νίκη της ΑΕΚ την περασμένη Δευτέρα απέναντι στον Ολυμπιακό, ήταν μόνο η αρχή. …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com