Αδελφός Μιχάλη: «Δεν υπάρχουν λόγια, ντρέπομαι που είμαι Έλληνας»

Ο αδελφός του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ ξέσπασε μετά το εμετικό πανό που υψώθηκε στη Λεωφόρο.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 μίλησε ο αδελφός του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή και μεταξύ άλλων εξέφρασε την οργή του για το απαράδεκτο πανό που υψώθηκε από τη Θύρα 13 στο “Απόστολος Νικολαϊδης” πριν το ΠΑΟ-ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως ο ίδιος και η οικογένεια του περιμένουν ακόμη την τιμωρία του δολοφόνου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν υπάρχουν και λόγια, δηλαδή είναι κάποιοι άνθρωποι αλλοπρόσαλλοι που δεν μπορείς να… δηλαδή ό,τι και να πούμε… ντρέπομαι που είμαι Έλληνας.

Σαν οικογένεια περιμένουμε και αυτούς που βγάλανε και αυτούς που έχουν ακόμη μέσα, να τους στείλουν στην Ελλάδα να τιμωρηθούνε όπως πρέπει. Και αυτοί, αν το έχουν κάνει οι Κροάτες, δεν θα μιλήσουν ποτέ. Το περίεργο είναι πως φτάσανε στην Κροατία, πως καταφέρανε και φύγανε από τα σύνορα, αφού λογικά ξέρανε τα ονόματα».
Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -