Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Αδύνατον να έχουμε ξανά σέντρα τον Μάιο στη Super League!

Αδύνατον να έχουμε ξανά σέντρα τον Μάιο στη Super League!

Από δύσκολο μέχρι… ακατόρθωτο, φαίνεται το σενάριο να ξεκινήσει και πάλι το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, από τα μισά του Μάη!

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, την ερχόμενη Δευτέρα επρόκειτο να υπάρξει τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στις 14 ΠΑΕ, με σκοπό να συζητήσουν και να παρθούν κάποιες αποφάσεις, όσον αφορά την συνέχεια της φετινής σεζόν. Επίσης, υπήρξε φήμη για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος στις 16 Μαΐου.

Ωστόσο, όλα αυτά διαψεύδονται, αφού σύμφωνα με το sport-fm.gr, δεν έχει γίνει ενημέρωση σε καμία από τις ΠΑΕ έως τώρα, αλλά δεν είναι απίθανο να συμβεί αυτό, μέσα στην εβδομάδα που θα ακολουθήσει.

Βέβαια, για να υπάρξει το Δ.Σ. μέσα από την διαδικασία της τηλεδιάσκεψης, θα πρέπει να έχουμε πρώτα τα… αποτελέσματα από τις διαβουλεύσεις που γίνονται από τους Ευρωπαίους στο επίπεδο των Λιγκών, και λογικά θα τελειώσουν την Παρασκευή, χωρίς να αποκλείεται αυτό να συμβεί και την επόμενη Δευτέρα.

Αφού λοιπόν φτάσουν στο τέλος τους και έχει βγει ένα πλάνο, ή ακόμη και κάποιες προβλέψεις από τις Λίγκες, έπειτα θα κάτσουν στο… τραπέζι και οι ελληνικές ομάδες.

Πάντως, αυτό που επιθυμούν οι Λίγκες είναι να βρεθεί η λύση και να τελειώσουν τα πρωταθλήματα κανονικά.

Από εκεί και έπειτα, το σίγουρο είναι πως μέχρι το τέλος Απρίλη (ίσως και αργότερα) δεν θα γίνει και καμία προπόνηση, αλλά και ότι πολύ δύσκολα θα έχουμε επανέναρξη στο πρωτάθλημα στα μισά του Μάη.

Τα πάντα ασφαλώς, εξαρτώνται από τον κορονοϊό και από το πώς θα εξελιχθεί όλη αυτή η κατάσταση.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Καθυστερεί ο Ινσούα, τελειώνει η… υπομονή της ΑΕΚ

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πει …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com