Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της EHF κόπηκαν 7.800 εισιτήρια στην αναμέτρηση που διεξήχθη στη «SUNEL Arena».
Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που ήθελε με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 25-29 από την Αλκαλόιντ για τον πρώτο τελικό του του EHF European Cup.
Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα αυτό η αναμέτρηση αυτή θα περάσει στην ιστορία καθώς η «Ένωση» σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ προσέλευσης θεατών σε αγώνα χειροσφαίρισης.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την ενημέρωση της EHF για τα στοιχεία του αγώνα, κόπηκαν συνολικά 7.800 εισιτήρια στον αποψινό ματς με τους φίλους του «Δικεφάλου» να δημιουργούν μια φανταστική ατμόσφαιρα στις εξέδρες της SUNEL Arena
Μάλιστα η ερασιτεχνική ευχαρίστησε τους 7.800 φιλάθλους που αποτέλεσαν κομμάτι αυτού του νέου ρεκόρ προσέλευσης.
Δείτε το σχετικό ποστ:
