O Mάρκο Νίκολιτς παρουσίασε ένα σύνολο συγκεντρωμένο στο σημερινό ματς, που έφτασε γρήγορα στο γκολ και απλοποίησε τα πράγματα φτάνοντας σε μία μεγάλη νίκη που έχει και βαθμολογική σημασία αφού μετράει η συνολική διαφορά τερμάτων στην τελική κατάταξη.
Δείτε αναλυτικά τις βαθμολογίες των παικτών:
- Στρακόσια(6): Χωρίς να χρειαστεί να κάνει κάτι ιδιαίτερο, έδειξε τη σταθερότητα που τον διακρίνει φέτος.
- Ρότα(7): Άνετο παιχνίδι και χωρίς πίεση για τον καταπονημένο Ρότα που έγινε αλλαγή στο 76′ για να πάρει τις ανάσες του.
- Πένραϊς(6): Δεν πιέστηκε από τους συμπατριώτες του, αλλά δεν είδαμε και κάτι σημαντικό επιθετικά σε ένα ματς που θα μπορούσε να το κάνει.
- Βίντα(8): Άλλο ένα καλό ματς για τον Κροάτη που επιστρατεύθηκε λόγω του τραυματισμού του Μουκουντί και θα δώσει το παρών και την Κυριακή. Αδικήθηκε από τα 2 δοκάρια που είχε και δεν χρίστηκε σκόρερ.
- Ρέλβας(7):Χωρίς πίεση, είχε ένα εύκολο βράδυ και ένα δοκάρι με κεφαλιά στο α’ μέρος.
- Μαρίν(7):Βελτιωμένος στο δημιουργικό κομμάτι ο Ρουμάνος σήμερα, έκανε το 4ο γκολ και γενικά κυκλοφόρησε τη μπαλα καλά.
- Πινέδα(7): Πολύ τρέξιμο και σωστή τακτική για τον Μεξικάνο, που έκανε τη δουλειά του σοβαρά και χωρίς υπερβολές.
- Μάνταλος(8): Πολύ τρέξιμο, καλή οργάνωση του παιχνιδιού και πολλές καλές φάσεις που ξεκίνησαν από τα πόδια του.Η παρουσία του φέτος αποτελεί εγγύηση.
- Ελίασον(7): Αρκετά καλή εμφάνιση και ένα γκολ σε μία περίοδο που η ομάδα τον χρειάζεται ιδιαίτερα και θέλει τις καλές του προσπάθειες από δεξιά.
- Κοϊτά(9):Μεγάλο παιχνίδι από τον διεθνή Μαυριτανό, αφού μέχρι το 18΄ είχε ήδη προλάβει να βάλει δύο πολύ ωραία γκολ. Πολύ δραστήριος και πολλές καλές ενέργειες γενικότερα, έγινε αλλαγή νωρίς (64′) για να είναι έτοιμος την Κυριακή.
- Πιερό(6): Έχασε μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει σήμερα απέναντι σε μία αδύναμη άμυνα και έδειξε τη δυσκολία που έχει στο τελείωμα των φάσεων.
- Κουτέσα(8): Το γκολ που κάνει και κυρίως το κοντρόλ που υποδέχεται τη μπάλα, δείχνει την υψηλή τεχνική του κατάρτιση.
- Γιόβιτς(7): Mπήκε αλλαγή και βρήκε την ευκαιρία να κάνει γκολ. Αυτή είναι η δουλειά του, αυτό λείπει από την ομάδα.
- Λιούμπισιτς(6): Eπανεμφανίστηκε μετά από καιρό και έδειξε σίγουρα μεγαλύτερη διάθεση από προηγούμενα ματς.
- Γκατσίνοβιτς(7): Mπήκε να παίξει σαν δεξί μπακ στη θέση του Ρότα και κατάφερε να βγάλει εξαιρετική ασίστ στο 5ο γκολ της ΑΕΚ (Γιόβιτς), δείχνοντας ότι μπορεί να προσφέρει και στη θέση αυτή.
- Γκρούγιτς(6): Toν ξαναέβαλε σήμερα ο Νίκολιτς για να τον στηρίξει και τα κατάφερε. Ο Σέρβος ήταν πιο γρήγορος στις αντιδράσεις του και έδειξε περισσότερη διάθεση.
Νίκολιτς(7):Κατάφερε να παρουσιάσει μία ομάδα φρέσκια, απαλλαγμένη από το βάρος της ήττας από τον ΠΑΟΚ και συγκετρωμένη στο σημερινό ματς. Βρέθηκε γρήγορα μπροστά στο σκορ και έκανε τα πράγματα πολύ απλά. Η ΑΕΚ έφτασε σε μεγάλο σκορ αφού χρειάζεται τη διαφορά τερμάτων, σεβόμενη την αντίπαλό της και παραμένοντας σοβαρή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μετά ήταν θέμα διαχείρισης και είχε την ευκαιρία να δώσει τις ανάσες που έπρεπε σε κάποιους παίκτες(Ρότα) και να δοκιμάσει πράγματα (Γκατσίνοβιτς δεξί μπακ).

