Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Νικολάου: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Παππά»

Νικολάου: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Παππά»

Ο Γιώργος Νικολάου ήταν απόλυτος με ανάρτηση του στο Twitter.

Η ΑΕΚ διέψευσε κάθε πληροφορία για σενάρια ενδιαφέροντος για τον Νίκο Παπά, ο οποίος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, με τον διευθυντή Επικοινωνίας της ΚΑΕ, Γιώργο Νικολάου, να ανεβάζει σχετική ανάρτηση στο twitter.

Το tweet του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΚΑΕ:

«Θα πω για άλλη μία φορά και με απόλυτο σεβασμό προς όλες τις πλευρές και για να μην δημιουργούνται (λάθος) εντυπώσεις, ότι η ΑΕΚ ΒC έχει άλλες προτεραιότητες αυτό τον καιρό. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Δεν υπάρχει θέμα…»

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Σπουδάζω στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη. Με ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο από το 2004 και από τότε το μικρόβιο μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Κάποια χρόνια μετά μου κόλλησε όμως, και ένα άλλο μικρόβιο. Αυτό της δημοσιογραφίας. Από τα χρόνια του Λυκείου,είχα μία τροπή προς τα εκεί, παρόλλο που δεν σπούδασα τελικώς δημοσιογραφια. Από το 2018 όμως,άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά και άρχισα να γράφω σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και Δημοσιογραφίας αποτελεί παιδικό όνειρο.

Ελέγξτε επίσης

Κυριάκος Χήνας: 300 πρόσωπα της ακήρατης ΑΕΚ που καταυγάζει την ιστορική συνείδησή μας!

Ο καθένας τους και μια ψηφίδα αφοσίωσης σε Αξίες και Σύμβολα που πυργώνουν την ΑΕΚ …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com