Αρχική / AEKPASSION / ΑΕΚ: «Έχουμε όλα τα στοιχεία που θα αποδείξουν το στήσιμο»

ΑΕΚ: «Έχουμε όλα τα στοιχεία που θα αποδείξουν το στήσιμο»

Η απάντηση της ΑΕΚ στις κατηγορίες για δωροδοκία και βιαιοπραγία στις εκλογές.

Για οργανωμένη προσπάθεια να στοχοποιηθεί από συγκεκριμένους κύκλους κάνει λόγο η ΑΕΚ αντιδρώντας στην εισήγηση στην Επιτροπή Δεοντολογίας για τιμωρία της με την κατηγορία της αλλοίωσης των εκλογών σε ποδοσφαιρικές ενώσεις.

«Έχουμε όλα τα στοιχεία που θα αποδείξουν το στήσιμο και θα τα μάθει όλη η Ελλάδα την κατάλληλη στιγμή», αναφέρεται από την ΑΕΚ, ενώ διαρρέεται πως οι φερόμενοι ως μάρτυρες έχουν ελεγχόμενη αξιοπιστία καθώς πρόκειται για ηττημένους εκλογών που μάλιστα έχουν μηνυθεί από τους νικητές των εκλογών.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως μια εξ αυτών των καταθέσεων δεν είναι καν κατάθεση στην Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά το κείμενο της μήνυσης που είχε κάνει ηττημένος από εκλογική διαδικασία, η οποία μήνυση έχει τεθεί στο αρχείο του οικείου δικαστηρίου.

Υπάρχει επίσης άλλη κατάθεση για τις εκλογές ΕΠΣ από μάρτυρα τον οποίο ο πρόεδρος της συγκεκριμένης ΕΠΣ έχει εδώ και τρία χρόνια καταγγείλει στην Επιτροπή Δεοντολογίας για πλαστογραφία αλλά η δική του καταγγελία έχει θαφτεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Σχετικά με Χρήστος Παπαδόπουλος

Χρήστος Παπαδόπουλος
Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1999. Όνειρο ζωής να σπουδάσω δημοσιογραφία και να ακολουθήσω τον κλάδο των αθλητικών, όμως δεν τα κατάφερα. Ξεκίνησα να σπουδάζω Γαλλική Φιλολογία, όμως κάτι δε μου άρεσε... Με ταλάνιζε η σκέψη ότι κάθε βράδυ σκεφτόμουν «μακάρι να σπούδαζα δημοσιογραφία». Έτσι αποφάσισα να αφήσω προς το παρόν τη σχολή μου, και να ακολουθήσω το όνειρό μου, σπουδάζοντας πλέον στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Το μικρόβιο της ΑΕΚ κόλλησε...από μικρό παιδάκι. Ο συνδυασμός ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι όνειρο...και είναι τόσο όμορφο όταν τα όνειρα εκπληρώνονται!

Ελέγξτε επίσης

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Οργανωμενο σχέδιο εξόντωσης»

Ανακοίνωση στην οποία μιλάει για οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ.   Δείτε αναλυτικά …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com