Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / ΑΕΚ εδώ, ΑΕΚ εκεί, ΑΕΚ και στην Αμερική! (pic)

ΑΕΚ εδώ, ΑΕΚ εκεί, ΑΕΚ και στην Αμερική! (pic)

Σπουδαία δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ από τις ΗΠΑ και τον Γιάννη Γιωτίτσα με σπάνιες φανέλες.

Μία ακόμα μεγάλη δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ που θα στεγάζεται στο νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και μάλιστα με ισχυρό συμβολισμό, αφού προέρχεται από τον Σύλλογο Φίλων της ΑΕΚ στις ΗΠΑ.

Η δωρεά έγινε μέσω του Γιάννη Γιωτίτσα, που υπηρετεί το ιστορικό club στην Αστόρια των ΗΠΑ εδώ και 33 χρόνια και ΈΦΤΑΣΕ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ συνοδευόμενος από τους Στέλιο Σεραφείδη και Ηλία Ατματσίδη και παρέδωσε σπάνιες και μάλιστα υπογεγραμμένες φανέλες που είχαν προσφέρει στο club μεγάλες μορφές της κιτρινόμαυρης ιστορίας.

Με αυτές τις φανέλες, μάλιστα, πριν πάρουν το δρόμο της… επιστροφής, φωτογραφήθηκαν μέσα στα γραφεία του συνδέσμου.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ

«ΑΕΚ εδώ, ΑΕΚ εκεί, ΑΕΚ και στην Αμερική!

Μία ακόμα μεγάλη δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ στο νέο μας γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και μάλιστα με ισχυρό συμβολισμό, αφού προέρχεται από τα παιδιά του AEK Fan Club of USA!

Η δωρεά έγινε μέσω του Γιάννη Γιωτίτσα, που υπηρετεί το ιστορικό club στην Αστόρια των ΗΠΑ εδώ και 33 χρόνια και ήρθε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ συνοδευόμενος από τους Στέλιο Σεραφείδη και Ηλία Ατματσίδη και παρέδωσε σπάνιες και μάλιστα υπογεγραμμένες φανέλες που είχαν προσφέρει στο club μεγάλες μορφές της κιτρινόμαυρης ιστορίας.

Με αυτές τις φανέλες, μάλιστα, πριν πάρουν το δρόμο της… επιστροφής, φωτογραφήθηκαν μέσα στα γραφεία του συνδεσμου και τα παιδιά που καθημερινά δίνουν την ψυχή τους για την ιδέα της ΑΕΚ στην άλλη όχθη του Ατλαντικού!

Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια ευχαριστεί θερμά τα παιδιά στην ξενιτιά!»

Σχετικά με Χρήστος Παπαδόπουλος

Χρήστος Παπαδόπουλος
Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1999. Όνειρο ζωής να σπουδάσω δημοσιογραφία και να ακολουθήσω τον κλάδο των αθλητικών, όμως δεν τα κατάφερα. Ξεκίνησα να σπουδάζω Γαλλική Φιλολογία, όμως κάτι δε μου άρεσε... Με ταλάνιζε η σκέψη ότι κάθε βράδυ σκεφτόμουν «μακάρι να σπούδαζα δημοσιογραφία». Έτσι αποφάσισα να αφήσω προς το παρόν τη σχολή μου, και να ακολουθήσω το όνειρό μου, σπουδάζοντας πλέον στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Το μικρόβιο της ΑΕΚ κόλλησε...από μικρό παιδάκι. Ο συνδυασμός ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι όνειρο...και είναι τόσο όμορφο όταν τα όνειρα εκπληρώνονται!

Ελέγξτε επίσης

Βασιλαντωνόπουλος: «Δεν χωρούσε άλλο αποτέλεσμα για εμάς»

Ο ακραίος οπισθοφύλακας της ΑΕΚ ανέφερε πως η νίκη ήταν μονόδρομος και έχρισε ως MVP …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com