Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΑΕΚ για Λάζαρο: «Του βάλαμε πρόστιμο για τις δυσφημιστικές του δηλώσεις»

ΑΕΚ για Λάζαρο: «Του βάλαμε πρόστιμο για τις δυσφημιστικές του δηλώσεις»

Εκδικάστηκε η υπόθεση του Χριστοδουλόπουλου για το χρηματικό πρόστιμο που του επέβαλε η Ένωση.

Στα δικαστήρια ήταν και σήμερα οι δικηγόροι της ΑΕΚ στη δικαστική διαμάχη του συλλόγου με τον Χριστοδουλόπουλο. Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ένωσης υπέγραψε στον Ολυμπιακό τονίζοντας πως δεν πήρε δεδουλευμένα χρήματα από την ΑΕΚ, με τις δύο πλευρές να πηγαίνουν στα δικαστήρια.

Σε πρώτο βαθμό το δικαστήριο δικαίωσε τον Χριστοδουλόπουλο, με την Ένωση να καταθέτει έφεση (η οποία εκδικάστηκε σήμερα) αναμένοντας την οριστική απόφαση του Διαιτητικού. Στο μεταξύ έντονη αντιπαράθεση υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών στην εκδίκαση με την νομικό κ. Ρίζου να τονίζει:

«Οι δηλώσεις έπλητταν το κύρος της ομάδας και έκρινε η διοίκηση ότι έπρεπε να τιμωρηθεί. Ο ποδοσφαιριστής έχει λάβει υπόψη του τον εσωτερικό κανονισμό και τον έχει υπογράψει. Ήταν αρμοδιότητα του δικού σας δικαστηρίου να επιβάλει το πρόστιμο. Το πρόστιμο είναι νόμιμο. Ο ποδοσφαιριστής ενήργησε εις βάρος της ομάδας και έκανε δηλώσεις που την έπληξαν. Η ομάδα δεν ήθελε να είχε καμία σχέση μαζί του από την στιγμή που φέρθηκε αντιδεοντολογικά και μίλησε με Ολυμπιακό. Δεν υπήρχε ποτέ καμία περίπτωση να τον πιέσει. Εμείς του φερθήκαμε με πολλή αγάπη σε μια δύσκολη περίοδο της καριέρας του».

Ενώ από την πλευρά της η συνήγορος του Χριστοδουλόπουλου υποστήριξε πως:

«Πειθαρχικές ποινές μπορούν να επιβάλλουν μόνο τα δικαστικά όργανα της ΕΠΟ. Επίσης, το πρόστιμο είναι δυσθεώρητο. Και αυτό με βάση τον κανονισμό ιδιότητας και ποδοσφαιριστών. Παρόλο που δεν το δεχόμαστε, η ΑΕΚ θα μπορούσε να επιβάλλει πρόστιμο της τάξης του 3% επί του συμβολαίου του. Η προσφυγή του παίκτη στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ είναι δεδουλευμένα του παίκτη και γι’ αυτό προσφύγαμε στην Επιτροπή».

Να τονιστεί πως αναβολή για τις 22/10 πήραν οι εφέσεις ΑΕΚ και Ολυμπιακού για την υπόθεση των δύο συμβολαίων του Χριστοδουλόπουλου, όπου αναμένεται να παρθεί η οριστική απόφαση για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Μπακασέτας: «Αγάπησα και αγαπώ την ΑΕΚ, εκτός από καλυτερος παίκτης έγινα και καλύτερος άνθρωπος»

Με μια συγκινητική και ΑΕΚτζήδικη, ανάρτηση ο Τάσος Μπακασέτας  είπε το «αντίο» του  στην ΑΕΚ, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com