Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΕΚ κατά «SPORTIME»

ΑΕΚ κατά «SPORTIME»

Σκληρή ανακοίνωση κατά της αθλητικής ιστοσελίδας «SPORTIME» από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ για συκοφαντικά σχόλια που έχουν πολιτικά κίνητρα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

«Για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα, η αθλητική ιστοσελίδα «SPORTIME» επιδίδεται σε αήθη πόλεμο εναντίον της ΑΕΚ, γράφοντας ασύστολα ψέματα και συκοφαντίες. Οφείλουμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας ότι ο πόλεμος αυτός έχει καθαρά πολιτικά κίνητρα επειδή η ΑΕΚ δεν ενέδωσε στις πιέσεις του συγκεκριμένου Μέσου για τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ.

Για τα όσα συκοφαντικά και απολύτως ψευδή, αναφέρονται σε κατάπτυστο δημοσίευμα, θα περιμένουμε να ανακαλέσουν εγγράφως άμεσα. Για την καταγραφή της αλήθειας, η ΑΕΚ θα δείξει την καλή διάθεση να τους ενημερώσει, κάτι το οποίο φυσικά δεν ζήτησαν ως όφειλαν να κάνουν και όπως επιτάσσει το δημοσιογραφικό καθήκον. Σε περίπτωση που δεν ανακαλέσουν άμεσα, θα υπάρξει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.»

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

Πάλι μαζί Ατματσίδης, Χιώτης, Κουτούλας, Καλλιτζάκης (ΦΩΤΟ)

 Μετά από αρκετό καιρό βρεθήκαν ξανά μαζί τέσσερις παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΚ Η ΑΕΚ Β΄ …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com