Νέα μεταγραφική εξέλιξη για την ΑΕΚ και τον Ορμπελίν Πινέδα – Τι απαντά ο Μεξικανός και η Ένωση
Η Τσίβας φαίνεται πως εξετάζει ξανά την περίπτωση του Ορμπελίν Πινέδα, ωστόσο τόσο ο διεθνής Μεξικανός μέσος όσο και η ΑΕΚ δεν δείχνουν διάθεση να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε συζήτηση για μεταγραφή. Όπως αποκαλύπτει το ESPN, η ομάδα από το Μεξικό προχώρησε σε μια πρώτη διερευνητική προσέγγιση, αλλά συνάντησε άμεση άρνηση.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η υπόθεση του Πινέδα χαρακτηρίζεται «πολύπλοκη», με την Τσίβας να μην εμφανίζεται διατεθειμένη να δαπανήσει τα απαιτούμενα χρήματα για τον 28χρονο μέσο, ο οποίος αποτελεί βασικό στέλεχος της ΑΕΚ. Η προτεραιότητα του συλλόγου από τη Γουαδαλαχάρα παραμένει η ενίσχυση της άμυνας ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το φετινό καλοκαίρι ενεργοποιείται ρήτρα ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του Ορμπελίν Πινέδα για συλλόγους του Μεξικού και του MLS, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την περίπτωσή του για την Τσίβας.

