Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΑΕΚ Πόλο: “Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα για τον Γρηγόρη, τον Ανδρέα και την Εβίτα!”

ΑΕΚ Πόλο: “Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα για τον Γρηγόρη, τον Ανδρέα και την Εβίτα!”

Συγκινεί η ομάδα πόλο της ΑΕΚ, η οποία ταξιδεύει για τη Θεσσαλονίκη και το Final-8 της ανόδου.

Η ΑΕΚ ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσει το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της στο Πόλο. Ωστόσο, δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστη από την τραγωδία της οικογένειας Φύτρου στις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική.

Ο έφορος της ομάδας κ. Πάνος Μιχαλόπουλος και ο επικεφαλής των αγωνιστικών τμημάτων δήλωσαν:

«Είμαστε λίγο πριν το τέλος της προσπάθειας μας και ελπίζουμε να φέρουμε τον πρώτο τίτλο στον υγρό στίβο στη σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ. Η ομάδα έχει εξ´αρχής δημιουργηθεί και εργάζεται με στόχο τη συνεχόμενη άνοδο μέχρι την Α1 κατακτώντας όλους του τίτλους. Θα είναι η δικαίωση μιας αυτοχρηματοδοτούμενης προσπάθειας η οποία θα αποτελέσει και το έναυσμα της ένταξης πολλών παιδιών στις ακαδημίες της υδατοσφαίρισης και κολύμβησης της ΑΕΚ. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και για τον Γρηγόρη, τον Ανδρέα και την Εβίτα δήλωσαν όλοι οι παίκτες της ομάδας και οι προπονητές φανερά συγκινημένοι από την άδικη απώλεια της οικογένειας Φύτρου. Η θρηνούσα ΑΕΚ ίσως πάρει λίγη χαρά από έναν (ιστορικό) τίτλο.»

Σχετικά με Αλεξάνδρα Καρδαμήλα

Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996.Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κομοτηνή,όπου σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Μεγαλώνοντας σε μία ΑΕΚτζήδικη οικογένεια δεν άργησε να περαστεί το "μικρόβιο"της ΑΕΚ και στην ίδια.Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το αθλητικό ρεπορτάζ ερασιτεχνικά,σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κομοτηνής και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της το ΑΕΚ Passion,στο οποίο γράφει την ειδησιογραφία και αρθρογραφεί.Επίσης,στο ΑΕΚpassion Radio θα την ακούσετε κάθε Παρασκευή στην Εκπομπή "Λίγο πριν την σέντρα" στο ρεπορτάζ του γυναικείου και ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Σαρώνει και η ομάδα futsal της ΑΕΚ, νέο “θύμα” ο Μινώταυρος

Και στο ποδόσφαιρο σάλας η ΑΕΚ κατάφερε αυτό το Σαββατοκύριακο να κάνει άλλη μια νίκη …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com