Σε ένα επεισοδειακό παιχνίδι με δύο κόκκινες, η ΑΕΚ Β’ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 96ο λεπτό απέναντι στην Ηλιούπολη!
Παρότι η ομάδα του Νίκου Κούστα βρέθηκε σε θέση κυνηγού δύο φορες στο ματς και χρειάστηκε να ισοφαρίσει στο 96ο λεπτό του αγώνα για να πάρει την ισοπαλία, ήταν και η ομάδα που άξιζε περισσότερο τη νίκη!
Στο 23′ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε βάρος της ΑΕΚ, στο οποίο ευστόχησε ο Δημήτρης Μαυριάς για το 0-1.
Λίγο αργότερα, στο 36ο λεπτό ο Μαϊδανός αποβλήθηκε βλέποντας δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Η ΑΕΚ Β’ κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους.
Το γκολ τελικά ήρθε στο β’ μέρος από τον Κάτσικα που ισοφάρισε σε 1-1(63′).
Στο 76ο λεπτό και ενώ το παιχνίδι είχε ξεφύγει φανερά από τον διαιτητή, ο Μανίσα είδε κι αυτός δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ΑΕΚ με 10 παίκτες.
Στο 90′ η Ηλιούπολη προηγήθηκε ξανά με γκολ του Βαγγέλη Αλεξόπουλου και φάνηκε να ” καθαρίζει” το ματς.
Όμως παρά τις συνεχόμενες καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων, η ΑΕΚ κατάφερε να βρει γκολ στο 96′ με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και να ισοφαρίσει για το τελικό 2-2!



