Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / AEKPASSION γερά και χρόνια μας πολλά

AEKPASSION γερά και χρόνια μας πολλά

Δύο χρόνια πέρασαν κιόλας από την ημέρα που γεννήθηκε το AEKPASSION. Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας να μοιραστώ με όλους εσάς τους αναγνώστες τις ευχές μου αλλά και τη δική μου οπτική για την οικογένεια του AEKPASSION.  

Μια ιστορία από την πόλη μας μεγαλώνει απο παιδιά, λέει το γνωστό σε όλους σύνθημα της εξέδρας. Έτσι ακριβώς αντικατοπτρίζεται η ψυχοσύνθεση κάθε Αεκτζή. Η ΑΕΚ είναι για όλους εμάς πολλά περισσότερα από μία ομάδα. Είναι η οικογένεια μας, είναι η ζωντανή συνέχεια των προγόνων μας, είναι οι θύμισες του μεγαλείου του Ελληνισμού, οι χαμένες μας πατρίδες που για μας δεν χάθηκαν ποτέ. Η ΑΕΚ είναι η καθημερινότητά μας, η μοναδική παντοτινή μας αγάπη, το ΠΑΘΟΣ μας.

Όλους τους Ενωσίτες μας χαρακτηρίζει η δίψα της καθημερινής ενημέρωσης για τα θέματα της ομάδας μας. Θυμάμαι σαν χτες τα νεανικά μου χρόνια στο εξωτερικό, εποχές πριν τα σοσιαλ μίντια με το ίντερνετ ακόμα στα σπάργανα, να αναμένω πως και πως να ξημερώσει Σάββατο ώστε να αγοράσω απο ενα πρακτορείο διεθνή τύπου την ΩΡΑ και τον Δικέφαλο που μου έφερνε κατά παραγγελία.

Για κάποιους απο εμάς ωστόσο ήταν και είναι επιτακτική ανάγκη η ακόμα στενότερη επαφή με την ομάδα μας. Είναι ανάγκη να εκφράσουμε τις απόψεις μας για την Ένωση και να τις μοιραστούμε με όλους εσάς. Είναι ανάγκη να ικανοποιούμε καθημερινά το πάθος μας.

Δεν μπορείς όμως να το κάνεις αυτό σε επαγγελματικό επίπεδο. Όπου εδρεύει το επάγγελμα βασιλεύει η ιδιοτέλεια. Προτίμησα λοιπόν πάντα να πορεύομαι ελεύθερος και να μην προσφερω σε κανέναν εθελοντικά το πάθος μου για χαλιναγωγηση. Η σημερινή εποχή του ίντερνετ και των σοσιαλ μίντια είναι σπουδαία. Δίνεται στον κάθε ένα η δυνατότητα να εξωτερικεύει δημόσια τις απόψεις του. Έτσι έκανα και εγώ για πολλά χρόνια. Μέχρι που πριν λίγους μήνες έλαβα ένα απίστευτο τηλεφώνημα. Στην άλλη ακρη της γραμμής ο Μιχάλης Μικελλής, ο δημιουργός του AEKPASSION, μου προσέφερε τη δυνατότητα έκφρασης και επικοινωνίας με χιλιάδες πλέον ανθρώπους μέσα απο το site.

Η αποδοχή της πρότασης δεν χρειαζόταν ιδιαίτερη σκέψη. Το AEKPASSION δεν ήταν κάτι άγνωστο σε εμένα. Είναι το μέσο που είχα επιλέξει από τη στιγμή που το ανακάλυψα, να ενημερώνομαι καθημερινά. Γιατί το AEKPASSION είναι η ίδια μου η ζωή. Είμαι εγώ! Αν και κάποιος θα μπορούσε λοιπόν, ίσως σωστά, να ισχυριστεί ότι σαν βενιαμίν της ομάδας δεν είμαι ο καταλληλότερος να μιλήσει, εγω θα το κάνω γιατί είμαι σίγουρος για το ορθόν της άποψης μου για το AEKPASSION και τους ανθρώπους του.

Το AΕKPASSION λοιπόν είναι μία ομαδα ανθρώπων που πασχίζουν με ανιδιοτέλεια να καταγράφουν την καθημερινότητα του οργανισμού ΑΕΚ και να την επικοινωνούν με τον κόσμο της. Άνθρωποι που κόβουν ώρες από τη δουλειά τους και απο την οικογένεια τους προκειμένου να μεταδίδουν έγκαιρα τις πάντα έγκυρες ειδήσεις αναφορικά με την ΑΕΚ. Άνθρωποι με μεγάλη ιστορία γύρω απο την ΑΕΚ. Άνθρωποι που συντηρούν και εξελίσσουν το site με δικά τους χρήματα, με τις αφιλοκερδώς προσφερόμενες υπηρεσίες τους. Άνθρωποι που μοιράζονται μεταξύ τους το ίδιο passion, τη μοναδική αγάπη τους για την ΑΕΚ. Άνθρωποι που σε πολύ λίγο χρόνο τους νιώθω αδέρφια μου.

Το AEKPASSION λοιπόν, αυτή η υπέροχη οικογένεια, κλείνει σήμερα 2 χρόνια ζωής. Η συγκίνηση για όλους μας μεγάλη. Το μωρό μας μεγαλώνει με πολύ ταχύτερους ρυθμούς απ ότι δηλώνει η ηλικία του. Τρέφεται απο την αγάπη και στήριξη όλων εσάς, κάνει όνειρα και σχέδια για το μέλλον και σύντομα θα είναι εκεί που πρέπει. Στην κορυφή της καθημερινής ενημέρωσης για θεματα της συνολικής ΑΕΚ, με εγκυρότητα και ανιδιοτέλεια επαναλαμβάνω. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να συμβεί χωρίς τη στήριξη όλων εσάς των αναγνωστών και φίλων μας που εχω την ανάγκη να ευχαριστήσω και να σας ζητήσω να συνεχίσετε να μας δίνετε αυτή την αγάπη. Σας ευχαριστούμε γι αυτό τόσο εγώ όσο και όλη η οικογένεια του AEKPASSION και υπόσχεση μας είναι πώς θα συνεχίζουμε εσαεί να προσφέρουμε στον Αεκτζή την αληθινή πραγματική ενημέρωση που άλλωστε του αξίζει. Όπως ακριβώς κάνουμε δύο χρόνια τώρα.

Χρόνια πολλά AEKPASSION 💛

Σχετικά με Σπύρος Στιβακτάς

Σπύρος Στιβακτάς
Ο Σπύρος Στιβακτάς γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1974. Σπούδασε στο Λονδίνο της Αγγλίας την επιστήμη της ηλεκτρονικής και τηλεματικής και δραστηροποιειται στον τομεα της τηλεϊατρικής και συστηματων Laser ως προμηθευτης και τεχνικος αναλυτης. Το πάθος του για την ΑΕΚ τον έχει εδώ και πολλά χρόνια ενεργοποιήσει στην καθημερινή του ενασχόληση με την ομάδα κάτι που πλέον γίνεται μέσω του ομιλου AEKPASSION.

Ελέγξτε επίσης

Αύριο το πολύ σημαντικό αθλητιατρικό συνέδριο της ΑΕΚ

Η ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα V.I.P. του ΟΑΚΑ είναι απολύτως έτοιμη να υποδεχθεί τους συμμετέχοντες στο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com