Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αφιέρωμα της Παρτιζάν στο ιστορικό φιλικό με την ΑΕΚ

Αφιέρωμα της Παρτιζάν στο ιστορικό φιλικό με την ΑΕΚ

«Να μην ξεχαστεί ποτέ», είναι ο τίτλος του κειμένου που δημοσίευσε η επίσημη ιστοσελίδα των Σέρβων.

Πολλά Μέσα της Σερβίας έχουν αναδημοσιεύσει το συγκεκριμένο κείμενο, στο οποίο επισημαίνεται:

«Ο βασικός σχεδιαστής αυτής της πρωτοβουλίας ήταν ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης και είχε τη συναίνεση όλη της ομάδας και κυρίως του αρχηγού Ντέμη Νικολαΐδη. Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι καθώς οι λεγόμενες έξυπνες βόμβες του ΝΑΤΟ ήταν υπεύθυνες για πολλά τραγικά λάθη. Στο δρόμο η αποστολή της ΑΕΚ είδε όλο τον τρόμο, ειδικά στο διαλυμένο Νόβι Σάντ».

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως αναφέρεται ιδιαίτερα ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος ήταν παρών με την αποστολή, αλλά και το ότι ο κόσμος στις εξέδρες φώναζε μαζικά «Σερβία-Ελλάδα».

Τέλος, η ιστοσελίδα αναφέρει πως:

«Ο χρόνος περνάει, ο κόσμος ξεχνάει εύκολα αλλά αυτή η κίνηση των Ελλήνων φίλων μας δεν πρέπει ποτέ να ξεχαστεί. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τους το ξεπληρώσουμε είναι να τους ευχαριστήσουμε για όσα έκαναν και κάνουν για εμάς», ενώ ακόμη σημειώνει:

«Ήταν η μέρα που η Σερβοελληνική φιλία σφραγίστηκε για πάντα».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Τάνκοβιτς: «Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση»

Ο Σουηδός εξτρέμ μίλησε στη NOVA για το διπλό της ΑΕΚ στην Τρίπολη σχολιάζοντας θετικά …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com