Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την πιθανότερη ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Φάληρο.
Το απόγευμα της Τρίτης (23/1) ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ (24/1, 19:30), με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.
Ο Όσκαρ Γκαρθία πήρε 22 παίκτες στην αποστολή και δεν δείχνει να κάνει κάποια έκπληξη όσων αφορά την ενδεκάδα, καθώς έχει δείξει ποιους εμπιστεύεται στο πρωτάθλημα.
Ο Γκαρθία ξέρει τι σημαίνει ντέρμπι στην Ελλάδα και κατάλαβε ότι το εκτεταμένο ροτέισον δεν αποτελεί επιλογή το βράδυ της Τετάρτης.
Έτσι λοιπόν ο Προτό θα βρεθεί κάτω από το γκολπόστ και ο Χουτεσιώτης θα είναι στον πάγκο. Φιγκέιρας, Ένχελς, Σισέ και Κούτρης έχουν το προβάδισμα για την τετράδα της άμυνας, από δεξιά προς αριστερά. Αουτσάιντερ με πολύ μικρές πιθανότητες ο Μποτία για μια θέση στο κέντρο της οπισθοφυλακής.
Ο Ρομαό βγήκε στο 72ο λεπτό του αγώνα με την Ξάνθη για να είναι όσο πιο φρέσκος γίνεται κόντρα στην ΑΕΚ, όπου η παρουσία του στο βασικό σχήμα θεωρείται δεδομένη. Στο πλάι του Τογκολέζου επιστρέφει ο Ζιλέ, με τον Βέλγο να παίρνει ουσιαστικά τη θέση του Ταχτσίδη στην ενδεκάδα.
Φανέλα βασικού παίρνει και ο Μάριν, που εξέτισε την ποινή του κόντρα στην Ξάνθη. Ο Γερμανός μαζί με τον Μιραλάς θα είναι οι παίκτες που θα καλύψουν τις θέσεις των ακραίων επιθετικών, με τον Φορτούνη να αγωνίζεται στον κλασικό του ρόλο στην πλάτη του Ανσαριφάρντ.
