Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Αυτό είναι το deal για την αγορά του Σιμάνσκι

Αυτό είναι το deal για την αγορά του Σιμάνσκι

Στο 1,3 εκ. ευρώ το πόσο για την απόκτηση του Νταμιάν Σιμάνσκι σε δύο δόσεις, και ποσοστό μεταπώλησης 15%+bonus στόχων.

Το deal ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Αχμάτ Γκρόζνι έκλεισε στο 1,3 εκ. ευρώ! Το πόσο αυτό θα δοθεί σε δύο δόσεις. Η πρώτη δόση θα δοθεί τον Αύγουστο και η δεύτερη τον Μάρτιο του 2021. Το υπόλοιπο πόσο που υπολείπεται για να καλυφθεί το πόσο της οψιόν που είχε συμφωνηθεί, η Ένωση συμφώνησε να αφήσει ποσοστό μεταπώλησης στην ομάδα της Ρωσίας 15% και να της δώσει παράλληλα ένα bonus σε περίπτωση εισόδου σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η απόκτηση του Σιμάνσκι είναι η τρίτη απόκτηση ποδοσφαιριστή που είχε αποκτηθεί δανεικός με οψιόν αγοράς. Είχαν προηγηθεί αυτές του Μάρκο Λιβάια και του Μάριου Οικονόμου. Παράλληλα με αυτή την αγορά, επιβεβαιώνεται πως όταν η ΑΕΚ κρίνει ότι κάποιος παίκτης αξίζει να επενδύσει πάνω του, το πράττει και μάλιστα το επιδιώκει με τους δικούς της όρους.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Νέο τεστ για κορωνοϊό πέρασαν οι παίκτες της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

 Δείτε φωτογραφίες από τα Σπάτα                      …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com