Αυτός σφυρίζει στο ΑΕΚ-Παναιτωλικός!

Μια μέρα πριν την σέντρα για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της superleague 1 για το 2020 βγήκαν οι διαιτητές των αναμετρήσεων. 

Η ΑΕΚ μεθαύριο θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό για την πρώτη αγωνιστική της superleague 1 μέσα στο 2020. Μπορεί να πέρασε από 40 κύματα η διεξαγωγή αυτής, αλλά είναι γεγονός πως ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της αναμέτρησης ΑΕΚ-Παναιτωλικός. Να θυμίσουμε ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 15:00 μεθαύριο Κυριακή 5 Ιανουαρίου. Ο διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τάσης Γεώργιος από τον σύνδεσμο Ηπείρου, με Α’ βοηθό τον Αλεξέα Ηλία απο το σύνδεσμο Μεσσηνίας και Β’ βοηθό τον Κόλλια Αθανάσιο επίσης από το σύνδεσμο Ηπείρου. Ο 4ος της αναμέτρησης θα είναι ο Γιουματζίδης Μελίστος από τον σύνδεσμο Πέλλας. Ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Παπαδόπουλος Ιωάννης και Νικολαΐδης Κωνσταντίνος από τον σύνδεσμο Μακεδονίας.

Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -