Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Αυξάνονται οι πιθανότητες για Σιμόες

Αυξάνονται οι πιθανότητες για Σιμόες

Δεν βρίσκει αυτό που ψάχνει στο εξωτερικό ο Πορτογάλος μέσος και είναι αρκετά πιθανό να επαναπροσεγγίσει την ΑΕΚ στον επόμενο διάστημα.

Μένει στην ΑΕΚ ο Αντρέ Σιμόες; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος χαφ δεν έχει βρει αυτό που ψάχνει στο εξωτερικό, με τον μάνατζερ του να ρίχνει άγκυρες σε Κατάρ και Πορτογαλία.

Οι απαντήσεις που πήρε από τις πρώτες επαφές που είχε με ομάδες του εξωτερικού δεν ήταν οι αναμενόμενες κυρίως στο οικονομικό κομμάτι. Η Αλ Ουάχντα που είχε προβάλει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Σιμόες πριν από λίγες εβδομάδες, όμως οι απαιτήσεις του Πορτογάλου έκαναν τους Άραβες να αποσυρθούν από την περίπτωσή του και να κοιτάξουν αλλού.

Το θέμα φτάνει και πάλι στην ΑΕΚ, καθώς ο παίκτης δεν βρίσκει αυτό που αναζητεί, ενώ συνεχίζονται οι πιέσεις από το περιβάλλον του για να προσεγγίσει ξανά την Ένωση και να αποδεχτεί την τελευταία πρόταση που του είχε καταθέσει τον Νοέμβριο.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Ανακοινώθηκε και από τους Τούρκους η μεταγραφή, ρήτρα στη συμφωνία ανάμεσα σε ΑΕΚ και Αλάνιασπορ! (pic)

Η τουρκική Αλάνιασπορ ανακοίνωσε από πλευράς της την προσθήκη του Τάσου Μπακασέτα στο ενεργητικό της. …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com