Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: Ξεκινούν οι διαδικασίες της υπογειοποίησης στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου (vid)

«Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: Ξεκινούν οι διαδικασίες της υπογειοποίησης στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου (vid)

Σημερινές εικόνες από τις εργασίες στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Χωρίς σταματημό συνεχίζονται κάθε μέρα τα έργα για την ανέγερση του γηπέδου που θα αποτελέσει το σπίτι της Ένωσης. Πιο συγκεκριμένα τόσο εκτός όσο και εντός οι εργασίες τρέχουν έχοντας μάλιστα και μια θετική εξέλιξη. Από σήμερα ξεκινά το σκάψιμο στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου με μόνο στόχο την υπογειοποίηση του δρόμου που θα διασχίζεται δίπλα από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά με Φανή Μουζάκη

Φανή Μουζάκη
Είμαι γεννημένη στην Αθήνα το 1999. Πάντοτε είχα μεγάλη αγάπη στα αθλητικά και το μεγαλύτερο μου όνειρο να ακολουθήσω την αγάπη μου αυτή, όμως οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές και έτσι δεν τα κατάφερα. Έδωσα λοιπόν Πανελλήνιες πέρασα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, όμως κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι που με γεμίζει πραγματικά... Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού υπήρχε ένα ανεκπλήρωτο όνειρο... «Να σπουδάσω και γίνω δημοσιογράφος». Έτσι λοιπόν, πέρσυ το καλοκαίρι αποφάσισα να ακολουθήσω αυτό που με γεμίζει πραγματικά μέσα μου και αυτό που ανακάλυψα ήταν πως και η οικογένεια μου αυτό ήθελε για εμένα, η οποία με στηρίζει σε κάθε βήμα της ζωής μου και πλέον σπουδάζω στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Όσον αφορά την μεγάλη αγάπη - έως και αρρώστια θα έλεγα - για την ΑΕΚ την έχω από πολύ μικρή ηλικία... Το πακέτο αυτό λοιπόν της ΑΕΚ με την δημοσιογραφία είναι ένα όνειρο και... είναι τελικά πολύ ωραίο να πετυχαίνεις τους στόχους και τα όνειρα σου!

Ελέγξτε επίσης

Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού στην ΑΕΚ

Κανονικά συνεχίζει την προετοιμασία της η «Βασίλισσα» για το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Αρνητικά βγήκαν …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com