Αϊντάρεβιτς: «Θα δώσουμε αίμα και χρήματα για τους πληγέντες»

Ο διεθνής μέσος της ένωσης μίλησε στη Σουηδία για την τραγωδία που βιώνει η Ελλάδα και αποκάλυψε ότι «Βλέπαμε την φωτιά από τα Σπάτα».

Ο μέσος της ΑΕΚ Αστρίτ Αϊντάρεβιτς μίλησε στο na.se και τόνισε: «Είδα από τον αυτοκινητόδρομο τη φωτιά και φαινόταν πολύ ισχυρή. Το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ είναι μόλις 10 χιλιόμετρα από εκεί που ξεκίνησε η πρώτη πυρκαγιά. Εκει έβλεπα φωτιές, καπνούς και ελικόπτερα.

Είναι μια καταστροφή. Λένε ότι έχουν πεθάνει 80 άνθρωποι, αλλά νομίζουν ότι είναι πολλοί περισσότεροι. Ορισμένοι ακόμη δεν έχουν βρεθεί! Τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι έχουν υποφέρει. Όταν μπλέκονται παιδιά σε τέτοιες ιστορίες είναι εξαιρετικά ευαίσθητες οι στιγμές. Ο άνθρωπος είναι πιο σημαντικός από τον αθλητισμό.

Στην συνέχεια ο Αϊντάρεβιτς τόνισε ότι οι ελληνικές ομάδες στέκονται στο πλευρό των πληγέντων και αποκάλυψε: «Στην ομάδα μας θα δώσουμε αίμα και θα συγκεντρώσουμε χρήματα για τα θύματα. Βοηθάμε όλους. Η βοήθεια είναι διαθέσιμη και εμείς θα βεβαιωθούμε ότι θα την αποδεχθούν».

- Advertisement -

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση αιμοδοσίας στα Σπάτα, την οποία αποκάλυψε ο Αϊντάρεβιτς στις δηλώσεις του, αποτελεί πρωτοβουλία των παικτών της ΑΕΚ, οι οποίοι έχουν ζητήσει ήδη από τον γιατρό της ομάδας Άλκη Καλιακμάνη να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίησή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -