Άκυρο το φιλικό με Ερυθρό Αστέρα

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά το φιλικό παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ με τον Ερυθρό Αστέρα λόγω προβλήματος των Σέρβων.

Η Ένωση έδωσε φιλικά σε Ελλάδα και Τουρκία τον προηγούμενο καιρό και το πιο δυνατό από όλα αυτά, εκείνο με τον Ερυθρό Αστέρα, τελικά ακυρώθηκε. Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκε από τους Σέρβους πως λόγω των πολλών απουσιών που έχει ο σύλλογος, δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να δώσει το φιλικό στα Λιόσια. Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για το ερχόμενο, Σάββατο. Από εδώ και πέρα, πολύ πιθανό η ΑΕΚ να κανονίσει νέο φιλικό προετοιμασίας μέχρι το τζάμπολ του πρωταθλήματος.

Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -