Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Άκυρο το φιλικό με Ερυθρό Αστέρα

Άκυρο το φιλικό με Ερυθρό Αστέρα

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά το φιλικό παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ με τον Ερυθρό Αστέρα λόγω προβλήματος των Σέρβων.

Η Ένωση έδωσε φιλικά σε Ελλάδα και Τουρκία τον προηγούμενο καιρό και το πιο δυνατό από όλα αυτά, εκείνο με τον Ερυθρό Αστέρα, τελικά ακυρώθηκε. Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκε από τους Σέρβους πως λόγω των πολλών απουσιών που έχει ο σύλλογος, δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να δώσει το φιλικό στα Λιόσια. Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για το ερχόμενο, Σάββατο. Από εδώ και πέρα, πολύ πιθανό η ΑΕΚ να κανονίσει νέο φιλικό προετοιμασίας μέχρι το τζάμπολ του πρωταθλήματος.

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

Μεγάλη ανησυχία στην ΑΕΚ για τον τραυματισμό του Γαλανόπουλου – Ευχάριστα τα νέα για Σιμόες

  Ο Έλληνας διεθνής παραμένει εκτός προπονήσεων  Η κατάσταση με τον τραυματισμό του Κώστα Γαλανόπουλου …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com