Ακυρώθηκε η γκολάρα του Γιόβιτς στο Λετονία-Σερβία (vid)

Ο φορ της ΑΕΚ πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με σουτ στην κίνηση, ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.

Ένα υπέροχο γκολ πέτυχε ο Λούκα Γιόβιτς στο 28ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης της Σερβίας κόντρα στη Λετονία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιθετικός της ΑΕΚ βρέθηκε μέσα από την περιοχή και λίγο αριστερά έπιασε ένα ξερό σουτ στην κίνηση με το αριστερό, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ζβιέντρις.

Ωστόσο, εν τέλει το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ, καθώς ο 27χρονος άσος ήταν περίπου ένα μέτρο πιο μπροστά από τη γραμμή της άμυνας των γηπεδούχων.

- Advertisement -

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -