Αρχική / ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ / Ακόμα στο χέρι της είναι!

Ακόμα στο χέρι της είναι!

Η ΑΕΚ δεν έχει να φοβηθεί κανένα… CAS και κανέναν ΠΑΟΚ – Γράφει ο Χρήστος Παπαδόπουλος.

Αρκεί να κάνει το καθήκον της η Ένωση στα επόμενα -τουλάχιστον δύο- παιχνίδια. Ποιο είναι αυτό; Αυτό που έχει μάθει τον τελευταίο καιρό να κάνει καλύτερα από τον… ανταγωνιστή ΠΑΟΚ. Να κερδίζει. Ο Καρέρα έχει μοιράσει ταιριαστούς ρόλους σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και με αποτελεσματικό και συνάμα ελκυστικό κατά περιπτώσεις ποδόσφαιρο έχει βρει το “know how” με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να αποκτά και πάλι μετά από σχεδόν δύο χρόνια μέταλλο νικητή. Κέρδισε σχεδόν σβηστά τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, έχει πάρει την ταυτότητα του Άρη, και πάλεψε με τον Ολυμπιακό σε ένα ματς ειδικών συνθηκών λόγω των πολλών απουσιών.

Το μόνο που έχει να κάνει η ΑΕΚ λοιπόν είναι να κερδίσει τον Παναθηναϊκό την Κυριακή και τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να πάρει αυτό που δικαιωματικά -μιλώντας ποδοσφαιρικά- της αξίζει, τη δεύτερη θέση η οποία την οδηγεί στο δρόμο προς τα αστέρια!

Μην ξεχνάμε ότι στην ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο καθώς του έχει βάλει συνολικά 4 γκολ ενώ έχει δεχτεί 3.

Σχετικά με Χρήστος Παπαδόπουλος

Χρήστος Παπαδόπουλος
Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1999. Όνειρο ζωής να σπουδάσω δημοσιογραφία και να ακολουθήσω τον κλάδο των αθλητικών, όμως δεν τα κατάφερα. Ξεκίνησα να σπουδάζω Γαλλική Φιλολογία, όμως κάτι δε μου άρεσε... Με ταλάνιζε η σκέψη ότι κάθε βράδυ σκεφτόμουν «μακάρι να σπούδαζα δημοσιογραφία». Έτσι αποφάσισα να αφήσω προς το παρόν τη σχολή μου, και να ακολουθήσω το όνειρό μου, σπουδάζοντας πλέον στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Το μικρόβιο της ΑΕΚ κόλλησε...από μικρό παιδάκι. Ο συνδυασμός ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι όνειρο...και είναι τόσο όμορφο όταν τα όνειρα εκπληρώνονται!

Ελέγξτε επίσης

Πένθος για την οικογένεια της ΑΕΚ

Έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του Νίκου Χαριτάκη. Ο Νίκος Χαριτάκης, γνωστός ένθερμος οπαδός …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com