Αρχική / Αρχική Σελίδα / Αλεξίου: «Η είσοδος του Μελισσανίδη στα αποδυτήρια δε στοιχειοθετείται»

Αλεξίου: «Η είσοδος του Μελισσανίδη στα αποδυτήρια δε στοιχειοθετείται»

Εκδικάστηκε σήμερα στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η έφεση που έχουν ασκήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, κατά των ποινών που τους έχουν επιβληθεί πρωτοδίκως για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Αλέξης Αλεξίου και η δικηγόρος Έλλη Ρίζου. Ο κύριος Αλεξίου, στην υπερασπιστική του γραμμή, δήλωσε τα εξής: «Το βίντεο αποδεικνύει τους ισχυρισμούς μας. Η είσοδος του Μελισσανίδη στα αποδυτήρια δε στοιχειοθετείται. Δε λέει ότι μπήκε μέσα στα αποδυτήρια, ήταν στον κεντρικό διάδρομο. Όσο για τη βάναυση συμπεριφορά προς τον διαιτητή, η απόφαση λέει για αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο. Τι έγινε; Τυφλώθηκαν και δεν έχει γραφτεί τίποτα στις εκθέσεις; Μπροστά στο περιστατικό ήταν και ο παρατηρητής του αγώνα, ο κ. Τσολακίδης και ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ και δεν έγραψαν τίποτα. Εάν κάποιος είχε υποστεί αυτή την ενέργεια που περιγράφει ο διαιτητής, αν κάποιος τον είχε ακουμπήσει σε αυτό το ευαίσθητο σημείο και τον είχε σφίξει, δεν θα μπορούσε να περπατήσει, θα είχε μείνει σκυμμένος και δεν θα μπορούσε να περπατήσει από τον πόνο. Θα ζητούσε έναν γιατρό. Είδατε εσείς τίποτα τέτοιο; Το βίντεο είναι απαλλακτικό. Επιχειρείται να στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες με πιθανολόγηση. Αυτό που περιγράφει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα δε συνέβη ποτέ, δεν προκύπτει από κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Όλα τα στοιχεία οδηγούν στην πλήρη απαλλαγή του. Ο Πορτογάλος διαιτητής ήταν προκατειλημμένος. Ήταν προκλητικός, δεν ήθελε να του δώσουμε πετσέτες που δίνουμε σε όλους τους διαιτητές. Ήταν πολύ απότομος, στη συμπεριφορά του δεν ήταν καθόλου φιλικός».

Στην ΑΕΚ έχει επιβληθεί πρωτόδικα ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και 68.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ στον διοικητικό της ηγέτη οκτάμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.

 

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στο Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

Οι Αρκάδες μέσω επίσημης ανακοίνωσης τους γνωστοποίησαν ποιοι θα έχουν δικαίμωα πρόσβασης στον αγώνα του …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com