Αλεξίου στο ΔΣ της ΕΠΟ: « Αν ευνοούμαστε όπως αυτοί που έλεγχαν την ΕΠΟ για χρόνια θα μπαίναμε στα πλέι οφ με 30 πόντους διαφορά!»

Ξεκάθαρες απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Σκληρά λόγια και μεγάλες αλήθειες ειπώθηκαν σήμερα στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ από τον Αλέξη Αλεξίου. Αφού ο Τάκης Μπαλτάκος τοποθετήθηκε για την επίμαχη φάση με τον Αθανασιάδη, τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πραγματικά δεν μπορώ να αντιληφθώ για ποιο λόγο γίνεται συζήτηση και διατυπώνουν τέτοιες απίστευτες απόψεις για την συγκεκριμένη φάση. Είναι δυνατόν να σχολιάζουμε μια φάση τόσο καθαρή; Δεν μπαίνουμε καν σε διάλογο με αυτούς που καθημερινά με φθηνή προπαγάνδα προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να σπείρουν τοξικότητα. Σοβαρά τώρα έχει ευνοηθεί φέτος η ΑΕΚ; Μήπως καλύτερα να συζητήσουμε για το σε πόσες περιπτώσεις έχει αδικηθεί;

- Advertisement -

Μια ομάδα που όλη η Ελλάδα ομολογεί πως παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, παίρνει καθαρές νίκες και λένε τα φθηνά παπαγαλάκια πως είναι δήθεν δικιά μας η ΕΠΟ και ευνοούμαστε; Αν ευνοούμασταν όπως αυτοί που είχαν πραγματικά τον έλεγχο της ΕΠΟ επί τόσα χρόνια, τότε θα μπαίναμε στα play offs με καμιά τριανταριά βαθμούς διαφορά. Και θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα από τον Σεπτέμβριο, όπως συνέβαινε όλα εκείνα τα μαύρα χρόνια για το ποδόσφαιρο. Τώρα έχουμε ένα πρωτάθλημα που το διεκδικούν ισότιμα τέσσερις ομάδες, που είναι το πιο ανταγωνιστικό εδώ και δεκαετίες και στο οποίο χάνουν οι μεγάλοι βαθμούς από τους μικρούς. Αυτό έπρεπε να αποτελεί τίτλο τιμής για την διοίκηση της ομοσπονδίας κι όχι να χρειάζεται να απαντάμε σε ανακοινώσεις και να ακούμε απίθανες απόψεις από τηλεκριτικούς διαιτησίας, που σε κάνουν απλά να αναρωτιέσαι πως ήταν δυνατόν να σφύριζαν τα προηγούμενα χρόνια στα γήπεδα της Super League, έχοντας τέτοια άγνοια κανονισμών».

Νίκος Ψημμένος
Νίκος Ψημμένος
Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -