Αλεξίου: «Θέλαμε φέτος να πρωταγωνιστήσουμε – Έχουμε την πρόκληση του νταμπλ αλλά και της Ευρώπης από του χρόνου»

Όσα τόνισε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής της ΑΕΚ έπειτα από την μεγάλη επιτυχία του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου της «Ένωσης».

Στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων έδωσαν το «παρών» ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου αλλά και ο αντιπρόεδρος Σταμάτης Παπασταμάτης για την σημερινή αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ απέναντι στον ΌΦΗ.

Μετά το φινάλε του αγώνα οι δύο άνδρες συνεχάρησαν παίκτριες και προπονητικό επιτελείο για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ενώ στον ομαδικό κύκλο ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής τόνισε κατά λέξη: «Πέρυσι όταν χάσαμε το Κύπελλο σας είπα μη στενοχωριέστε του χρόνου θα πάρουμε το νταμπλ. Το πρώτο ήρθε, πάμε στα πολύ καλύτερα. Ζήτω η ΑΕΚ».

Λίγες στιγμές αργότερα ο Αλέξης Αλεξίου μίλησε στην κάμερα του Action 24 αναφέροντας: «Όταν ξεκινήσαμε από την Γ’ Εθνική στόχος ήταν να πρωταγωνιστήσουμε αμέσως και να συμβάλλουμε στο ποδόσφαιρο γυναικών στην Ελλάδα. Πέρυσι κάναμε το πρώτο βήμα και θέλαμε φέτος ότι θα είμαστε το αφεντικό. Τις ευχαριστώ όλες από την καρδιά μου. Όλο τον κόσμο της διοίκησης που ήταν κοντά. Μια σημαντική μέρα για μας, τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Έχουμε την πρόκληση του νταμπλ αλλά και της Ευρώπης από του χρόνου».

- Advertisement -

 

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -