Αρχική / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ / Αλέξης Αλβανός αποκλειστικά στο AEKPASSION : Όταν αγωνίζεσαι στην ΑΕΚ πρέπει να πρωταγωνιστείς

Αλέξης Αλβανός αποκλειστικά στο AEKPASSION : Όταν αγωνίζεσαι στην ΑΕΚ πρέπει να πρωταγωνιστείς

Ο Αλέξης Αλβανός μιλά αποκλειστικά στο AEKPASSION μετά την επιστροφή του στην ΑΕΚ.

Ο Αλέξης Αλβανός, λίγο αφού υπέγραψε στην ΑΕΚ, μίλησε αποκλειστικά στο AEKPASSION και δήλωσε ευτυχισμένος που επέστρεψε.

-Πως νιώθεις που επιστρέφεις στην ΑΕΚ;

«Νιώθω μεγάλη χαρά. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που δεν ήθελα να αποχωριστώ όμως λόγω κακών διαχειρίσεων των προηγούμενων διοικήσεων εγώ και κάποια άλλα παιδιά αναγκαστήκαμε να αποχωρήσουμε. Όμως νιώθω μεγάλη χαρά που επιστρέφω σε αυτόν το σύλλογο».

-Πως ένιωθες παίζοντας ενάντια της;

«Σίγουρα ήταν μια δύσκολη στιγμή. Πάντα προσπαθούσα να βγάλω όσο επαγγελματισμό είχα μέσα μου. Ποτέ μου δεν προκάλεσα τον κόσμο της ΑΕΚ και τον σεβόμουν. Σίγουρα ήταν κάτι δύσκολο όμως αγωνιζόμουν και περίμενα να τελειώσει».

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα σεζόν; 

«Όταν αγωνίζεσαι στην ΑΕΚ πρέπει να πρωταγωνιστείς καθώς είναι ένας σύλλογος που το κάνει σε κάθε άθλημα. Έτσι και στο χάντμπολ της ΑΕΚ πρέπει να διεκδικήσουμε όλα τα τρόπαια, πρωτάθλημα και κύπελλο. Ξέρω πως είναι κάτι δύσκολο όμως όταν ανήκεις σε αυτή την ομάδα πρέπει να το κάνεις».

Ένα μήνυμά σου προς τον κόσμο της ΑΕΚ; 

«Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστεί και να κατακτήσει όσα περισσότερα τρόπαια.

Σχετικά με Βαλάντης Αλεξούδης

Βαλάντης Αλεξούδης
Ο Βαλάντης είναι γεννημένος το 1998, μεγαλωμένος στην Αθήνα με καταγωγή από τον Έβρο. Σπουδάζει αθλητική δημοσιογραφία, καθώς αυτό ήταν το όνειρο του. Ασχολείται με την κιτρινόμαυρη "καψούρα" του από πολύ μικρός και αποφάσισε να ενταχθεί στο ΑΕΚPASSION, ώστε να συμβάλει δυναμικά στην έγκυρη κιτρινόμαυρη ενημέρωση.

Ελέγξτε επίσης

Θίοντορ: «Η ΑΕΚ έχει σπουδαίους φιλάθλους, ο Τζέιμς με παρότρυνε διαρκώς να έρθω»

Οι πρώτες δηλώσεις του Αμερικανού κατά την άφιξή του στην Ελλάδα. Ο Θίοντορ μίλησε για …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com