Αρχική / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Αλεξόπουλος: «Πετύχαμε ακόμη μια νίκη, συνεχίζουμε, να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας»

Αλεξόπουλος: «Πετύχαμε ακόμη μια νίκη, συνεχίζουμε, να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας»

Το σχόλιο του βοηθού προπονητή της ΑΕΚ, Γιώργου Αλεξόπουλου στην κάμερα της ERTSports αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Αγρίνιο.

Πετύχαμε ακόμη μια νίκη  που δίνει χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ, είπε ο Γιώργος Αλεξόπουλος μιλώντας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στην ERTSports.

Αναλυτικά τι είπε ο Γιώργος Αλεξόπουλος στην κάμερα της ERTSports:

«Ακόμα μία νίκη. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε. Ηταν δύσκολο το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε δυνατά, αλλά δεν μπορούσαμε να παίξουμε την ίδια ένταση. Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Κοιτάμε το επόμενο. Τυχαίνει να είναι με τον ΠΑΟΚ, είναι ένα ντέρμπι και θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας που και σήμερα ήταν δίπλα μας».

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Περίπου 14.000 φιλάθλους θα μπορεί να έχει η ΑΕΚ αν περάσει η πρόταση της Super League

Ανοικτό ενδεχόμενο για παρουσία ενός σχετικά ικανοποιητικού ποσοστού φιλάθλων για τα Play off  Πριν από …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com