Αλλαγές στο ωράριο των Μουσείων της ΑΕΚ στην OPAP Arena λόγω του αγώνα με τον Αστέρα Aktor

Τα Μουσεία της ΑΕΚ στην OPAP Arena θα λειτουργήσουν 11:00-19:00 την Κυριακή 31/8/2025, λόγω του αγώνα με τον Αστέρα Aktor. Δεν θα γίνουν ξεναγήσεις στο γήπεδο.

Η Διεύθυνση των Μουσείων Ιστορίας της ΑΕΚ και Προσφυγικού Ελληνισμού στην OPAP Arena ενημερώνει το κοινό για αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας την Κυριακή 31 Αυγούστου 2025, λόγω του αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Aktor (20:00).
Τα Μουσεία θα λειτουργήσουν από τις 11:00 έως τις 19:00, δηλαδή μία ώρα πριν από τη σέντρα. Σημαντικό είναι πως τη συγκεκριμένη ημέρα δεν θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις στο γήπεδο.

Οι φίλοι της Ένωσης που επιθυμούν να επισκεφτούν τα Μουσεία καλούνται να προγραμματίσουν εγκαίρως την παρουσία τους, ώστε να συνδυάσουν την ιστορική εμπειρία με την ατμόσφαιρα του μεγάλου αγώνα.

Βαγγέλης Νταλαπέρας
Βαγγέλης Νταλαπέρας
Ονομάζομαι Βαγγέλης Νταλαπέρας και η ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από ομάδα για μένα, είναι τρόπος ζωής. Μεγάλωσα ζώντας την κάθε της στιγμή, από τις μεγάλες βραδιές μέχρι τις δύσκολες μέρες. Μέσα από τις λέξεις μου, θέλω να μεταφέρω τον παλμό, την ιστορία και την καθημερινότητα της Ένωσης. "ΑΕΚ παντού και πάντα!", γιατί η αγάπη αυτή δεν έχει όρια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -