Αρχική / ΒΟΛΕΪ / Αλλαγές στο βόλεϊ, δικαίωση για λίμπερο

Αλλαγές στο βόλεϊ, δικαίωση για λίμπερο

Νέες αλλαγές στους κανονισμούς.

Κάθε φορά που πραγματοποιείται το συνέδριο της Παγκόσμια Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, λαμβάνονται αποφάσεις που αφορούν τους κανονισμούς σε βόλεϊ, μπιτς βόλεϊ και σνόου βόλεϊ και οι πιθανές αλλαγές σε αυτούς. Έτσι και τώρα, όπου στο 37o συνέδριο της FIVB που έλαβε χώρα πρόσφατα και μάλιστα μέσω διαδικτύου λόγω των συνθηκών, ύστερα από συζητήσεις πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές στους κανονισμούς του βόλεϊ, οι οποίες θα ξεκινήσουν να εφαρμόζονται από 1 Ιανουαρίου 2002 ή ακόμα και από την αρχή την σεζόν 2021-22. Αυτό σημαίνει πως η  ΚΕΔ/ΕΟΠΕ έχει την δυνατότητα να τις συμπεριλάβει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο 2021 όπου και ξεκινούν οι νέες αγωνιστικοί περίοδοι.

Τέλος, δύο εξ αυτών των κανονισμών αφορούν στα λίμπερο τα οποία ύστερα από μια πολυετή παρουσία 23χρονων στο χώρο του παγκοσμίου βόλεϊ, αποκτούν προνόμιο και μπορούν να υπάρξουν και αρχηγοί των εκάστοτε ομάδων τους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε ΕΔΩ.

Σχετικά με Φανή Μουζάκη

Φανή Μουζάκη
Είμαι γεννημένη στην Αθήνα το 1999. Πάντοτε είχα μεγάλη αγάπη στα αθλητικά και το μεγαλύτερο μου όνειρο να ακολουθήσω την αγάπη μου αυτή, όμως οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές και έτσι δεν τα κατάφερα. Έδωσα λοιπόν Πανελλήνιες πέρασα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, όμως κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι που με γεμίζει πραγματικά... Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού υπήρχε ένα ανεκπλήρωτο όνειρο... «Να σπουδάσω και γίνω δημοσιογράφος». Έτσι λοιπόν, πέρσυ το καλοκαίρι αποφάσισα να ακολουθήσω αυτό που με γεμίζει πραγματικά μέσα μου και αυτό που ανακάλυψα ήταν πως και η οικογένεια μου αυτό ήθελε για εμένα, η οποία με στηρίζει σε κάθε βήμα της ζωής μου και πλέον σπουδάζω στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Όσον αφορά την μεγάλη αγάπη - έως και αρρώστια θα έλεγα - για την ΑΕΚ την έχω από πολύ μικρή ηλικία... Το πακέτο αυτό λοιπόν της ΑΕΚ με την δημοσιογραφία είναι ένα όνειρο και... είναι τελικά πολύ ωραίο να πετυχαίνεις τους στόχους και τα όνειρα σου!

Ελέγξτε επίσης

Οι αριθμοί του ΑΕΚ- Ιωνικός ΦΚ

Τα στατιστικά της νικηφόρας αναμέτρησης της Ένωσης κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Η ΑΕΚ επιβλήθηκε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com